Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct: „Este slăbit, trebuie în continuare să mergem la doctori”

 Martin Lorena
.

Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct. Viorel Lis se află în atenția publicului larg din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în ultima vreme. Fostul primar al Capitalei a fost internat de urgență la spital pe data de 6 martie 2022 deoarece a suferit un preinfarct. La o săptămână distanță, medicii i-au permis să se întoarcă acasă. Iată ce a spus recent soția lui, Oana, despre starea de sănătate a acestuia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct. Viorel Lis este unul dintre cei mai puternici oameni din România, deoarece a reușit să facă față tuturor obstacolelor pe care viața i le-a scos în cale. În luna martie, acesta a suferit un preinfarct, în urma căruia a fost internat de urgență la spital. Ulterior, medicii i-au permis externarea și el s-a întors acasă. În acest context, Oana Lis a făcut o serie de declarații despre soțul ei.

viorel-lis-externatviorel-lis-externat

Oana Lis a postat pe rețelele de socializare prima fotografie cu soțul ei, la scurt timp după ce a primit îngrijiri medicale, în urma preinfarctului suferit. Ea a scris și un mesaj cu privire la starea de sănătate a bărbatului.

Citește și: Pentru ce meserie s-a pregătit Florin Călinescu înainte de televiziune! Visul i s-a năruit brusc:„Acolo s-a terminat totul

Citește și: Ce spunea Florin Călinescu despre PRO TV, anul trecut:’În acești 25 de ani am venit acasă. Mai pleci și tot aici revii’/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct

La scurt timp după ce Viorel Lis a fost externat, Oana Lis a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de fostul edil. Cei doi abia ieșiseră din spital și se aflau în mașină în momentul în care a fost realizată fotografia. Soția fostului primar a decis să transmită și un mesaj.

„Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Multumesc si vouă pentru susținere!', a scris ea pe Facebook, la acea vreme.

Viorel Lis a fost internat la Terapie Intensivă

În acea săptămână petrecută în spital, Viorel Lis a fost internat la secția de Terapie Intensivă. Soția sa, Oana, susține că fostul primar își dorește să trăiască și luptă pentru viața sa. Deși are 77 de ani, medicii l-au externat și nu au existat complicații ale operației la inimă.

„El își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic. La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce', a spus ea la Antena Stars.

Oana este conștientă că vârsta este principalul factor al acestor afecțiuni. Ea a recunoscut că există situații în care se simte depășită.

„Este vârsta… toate afecțiunile. Nu mă pricep, sincer îți spun. Faptul că e ceva ce eu nu pot controla, adică nu depinde de mine… ce tratament, ce se poate întâmpla, nu pot face nimic. Nimeni nu știe', a continuat ea.

Oana Lis, dispusă să facă orice pentru fericirea fostului edil

De asemenea, Oana Lis mai spunea acum ceva timp, după externarea partenerului ei, că e dispusă să facă orice pentru a-l ști pe soțul ei, Viorel Lis, bine și fericit. Aceasta a susținut că l-ar duce chiar și la femei pentru a-l vedea cu zâmbetul pe buze.

„Viața este înainte de infarct și după, dar asta nu trebuie să ne oprească. Noi cred că o să murim cu zâmbetul pe buze și trebuie să ne facem și zile plăcute, chiar dacă viața ne oferă provocări. Noi glumim în continuare, asta este calitatea noastră numărul 1. Să știi că Viorel nu este chiar foarte bine. Este slăbit și trebuie în continuare să mergem la doctori.

Dacă stai și cazi în depresie și nu faci mici lucruri, să mergi la un film, să mergi la casino, să mergi la o prăjitură, să încerci să-ți aduci bucurie… Asta încerc să-i fac lui Viorel, să îi aduc câte o bucurie. Și dacă asta lui îi place, l-aș duce și la femei dacă lui îi place', mai spunea ea.

„Numai Salvarea îmi mai intră în casă'

În urmă cu câteva luni, Viorel Lis a oferit un interviu în cadrul căruia a subliniat că are mai multe probleme de sănătate. Principala este diabetul, însă o dată cu trecerea anilor, apar din ce în ce mai multe.

„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perferic care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!', a povestit el la acea vreme.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton