Elena Merișoreanu dezvăluie ce aveau în comun Anamaria Prodan și mama ei: "Ionela era nebună rău!"

 Dumba Gabriela
.

Elena Merișoreanu a dezvăluit că prietena ei, regretata Ionela Prodan, era la fel de bătăioasă și curajoasă precum este fiica ei, Anamaria. Cântăreața de muzică populară susține că impresara a moștenit de la mama ei spiritul de aventură, îndrăzneala și determinarea de a muta munții din loc atunci când viața o cere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a trecut în ultima perioadă prin mai multe încercări pe plan personal, dar nu se lasă doborâtă și asta pentru că îi seamănă leit mamei sale. Elena Merișoreanu spune că Ionela Prodan a fost o femeie foarte puternică, sigură pe ea, care nu se lăsa doborâtă de provocările vieții.

anamaria-prodan-1-3anamaria-prodan-1-3

Ce aveau în comun Anamaria și Ionela Prodan

Cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan spune că Anamaria îi seamănă leit mamei sale și o moștenește în gesturi și atitudine.

Recent, după bătaia cu soțul ei, Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a anunțat că a intrat în politică și militează pentru drepturile femeilor maltratate de soți.

Și regretata Ionela Prodan intrase în politică cu câțiva ani înainte să moară. Aceasta a candidat pe lista PSD Covasna, la Senat.

Mă leagă atâtea amintiri frumoase cu ea! Țin minte că eram în turneu cu Ansamblul Rapsodia Română și ea era însărcinată cu Anamaria. Se urca pe garduri ca să mănânce corcodușe.

Era primăvară. De aia a ieșit Anamaria așa bătăioasă ca ea! Îi ziceam: Ce faci, scumpa mea, de ce te urci pe acolo? Ce să fac, că bălesc!', a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție tulburătoare după ce a murit mama ei:Nici eu nu aș vrea să mai trăiesc în lumea asta mizerabilă

Citește și: Dan Bittman, după ce a fost văzut alături de Denise Rifai:„Nu sunt singur. Toate greșelile din relații au fost ale mele

Anamaria Prodan vrea să intre în poltică după scandalul cu Reghe

După celebra bătaie de la Snagov, Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când a anunțat că va intra în politică. Impresara vrea să militeze pentru drepturile femeilor maltratate și împotriva violenței domestice.

Singura politică pe care am făcut-o până acum a fost aceea a unei soții devotate și a unei mame care și-a crescut copiii cu forță și putere. Dumnezeu a fost întotdeauna bun și blând cu mine și niciodată nu mi-a dat mai mult decât pot duce. Așa este și cu tot scandalul prin care trec, acum, împreună cu copiii mei.

Numai acele femei care au trecut prin situații similare știu cât de tare doare să vezi cum ți se destramă lumea pe care ai construit-o cu sacrificii, cu renunțări, în care ai pus toată ființa ta…

Cum rămâi fără respirație și vrei să mături totul în calea ta, să urli, să spargi, să distrugi totul, să îți smulgi pielea de pe tine și carnea de pe oase, în speranța deșartă că durerea trădării se va diminua cât de cât. Să te ferească Dumnezeu de îndrăzneala timidului și bătaia femeii!', spune Anamaria Prodan, în scrisoarea sa către româncele maltrate de soți.

Impresara a avut un mesaj cât se poate acid la adresa lui Laurențiu Reghecampf.

Laur a fost, alături de copiii mei, centrul universului meu. L-am ridicat, l-am așezat pe cel mai de preț piedestal, l-am promovat, i-am oferit întreaga mea viață, forță, bani, tot. Iar recunoștința lui, respectul lui pentru că i-am închinat fiecare respirație a mea, îl știți: altă femeie, un copil cu ea, minciuni, lipsă de respect, lașitate.

Până acum, singura politică pe care am făcut-o a fost politica familiei mele, a soțului meu. Până acum! Știu, sunt incredibil de multe femei în situația mea. Eu am avut norocul unei mame care m-a crescut și m-a educat în spiritul autorespectului, al mândriei că sunt femeie, m-a învățat să îmi strig drepturile și să lupt pentru ele.

Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Din păcate, această familie este în punctul în care riscă să ne fie distrusă, anihilată. În această familie, femeile sunt aproape inexistente, într-o lume acerbă a bărbaților.

Iar eu, din statutul de membru fondator al A.P.P. retras și tăcut, am decis că este timpul să ies la război pentru drepturile femeilor', mai spune Anamaria Prodan, motivându-și decizia de a intra în partid.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton