Rețetă de salata boeuf cu carne de vită

 Ifrim Georgiana
.

Rețetă de salata boeuf cu carne de vită. Acest preparat este delicios și iubit de toată lumea. În general, această salată este servită pe masa de sărbători, ca aperitiv sau garnitură pentru fripturi. În mod tradițional, aceasta se prepară cu piept de pui, însă carnea de vită îi conferă un gust inedit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă de salata boeuf cu carne de vită. În România, acest preparat se face de Crăciun, de Paște sau de Revelion. În estul Europei, această salată este destul de populară, numele acesteia provenind de la termenul „boeuf', care înseamna „vită'. Iată modul de preparare!

Citește și: Rețetă de file de șalău cu sos de vin alb și cartofi natur

Citește și: Câtă drojdie se pune la pâinea de casă.Secretul unui aluat pufos

Citește și: Rețete cu prune uscate

Citește și: 10 rețete cu conopidă pentru toamna asta

Mod de preparare – Salata boeuf cu carne de vita

1. Cartofii se pun la fiert in coaja. Morcovul si telina se curata, se spala si se pun la fiert. Carnea de vita se spala si se pune la fiert in apa cu sare.

2. Castravetii murati si gogosarii se taie marunt si se lasa un pic la scurs!

3. Dupa ce s-au fiert, carnea si legumele se toaca marunt. Acestea se amesteca intr-un castron mare cu gogosarii si castravetii, se adauga si maioneza (mai lasam 2 linguri pentru ornat) si amestecam bine. Punem intr-un castron, acoperim cu maioneza si ornam dupa gust. Serviti cu placere!

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici: https://sfatulparintilor.ro/reteteletale/salate/salata-boeuf-cu-carne-de-vita/.

Sursă foto: Freepik

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton