Elena Ionescu, în vacanță cu noul iubit, cântărețul Giorgos Athanasiadis: "Sunt fericită!". Primele imagini împreună

 Dumba Gabriela
.

Elena Ionescu a plecat în vacanță cu noul său iubit, cântărețul Athanasiadis! Cei doi sunt împreună de câteva luni, dar Elena Ionescu a evitat să dea detalii despre povestea lor de dragoste, rezumându-se să afirme că este foarte fericită acum. Elena Ionescu și Giorgos Athanasiadis sunt la Roma și au postat, pe Instagram, primele imagini împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Noul iubit al Elenei Ionescu este nimeni altul decât Giorgos Athanasiadis. Cei doi îndrăgostiți au în comun și o pasiune, muzica. Cântăreața pare mai fericită ca niciodată atunci când este în preajma partenerului ei.

45344534

Elena Ionescu și noul iubit, Giorgos Athanasiadis, sunt acum în vacanță la Roma

Încă de când s-a despărțit de Dragoș, tatăl copilului ei, Elena Ionescu și-a schimbat prioritățile. Cântăreața a pus pe primul loc creșterea și educația fiului ei, Răzvan, cât și cariera muzicală. Dragostea a lăsat-o totuși pe locul doi și nu a dat-o uitării, dovadă fiind presupusul iubit cu care nu mai are acum vreo legătură. 

Dar iată că a ieșit și soarele pe strada ei și a întâlnit, acum câteva luni, un bărbat care o face fericită.

Elena Ionescu și iubitul ei își țin relația departe de ochii curioșilor, însă cântăreața a postat astăzi, pe Instagram, câteva imagini din prima vacanță în străinătate cu Giorgos Athanasiadis. Cei doi se bucură de momente frumoase împreună la Roma și Vatican.

'Prefer să nu vorbesc momentan, pentru că e toată nebunia asta, în jurul situației actuale…

și cu fosta relație, așa că nu mă avantajează foarte tare treaba asta… Și atunci aș vrea, totuși, să rămână…

Deja s-a speculat o fostă relație, care nu a fost așa cum s-a zis, așa că, pentru a elimina toate suspiciunile astea de început, am să vorbesc la momentul potrivit', a declarat Elena Ionescu pentru spynews.ro.

Citește și: Cine este Elena Ionescu de la Splash! Vedete la apă.A trecut printr-un divorț dureros

Citește și: Ce decizie au luat Elena Ionescu și fostul soț, cu privire la fiul lor:„Am ajuns la un numitor comun’

Citește și: Care este starea de sănătate a Alinei Pușcaș. Este internată de câteva zile:’Sunt pe tratament injectabil, nu pot să…’

Citește și:Care este legenda Crăciuniței, floarea care nu lipsește din casele românilor de Crăciun

Elena Ionescu a divorțat acum trei ani

Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, s-a căsătorit în 2018 cu Dragoș Stancu, iar din mariajul lor s-a născut un băiețel, pe nume Ștefan. Din păcate, relația dintre frumoasa Elena și soțul ei nu a durat, iar la un an de la cununie au divorțat.

Elena Ionescu a divorțat de soțul ei după ce a aflat că o înșală cu fosta lui iubită, chiar în timp ce ea era însărcinată. Mai mult, bărbatul i-ar fi recunoscut Elenei Ionescu că își iubește fosta parteneră de viață și vrea să fie cu ea.

Cu tatăl copilului mă înțeleg la fel cum ne înțelegeam din totdeauna. După ce ne-am despărțit, de trei ani de zile, singura sarcină pe care o avem este să avem grijă de copil.

Fiecare pe partea lui, ne înțelegem omenește, dar nimic altceva. Băiatul locuiește cu mine și în weekend merge la el’, spunea Elena Ionescu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton