Andreea Perju și-a pierdut mama pe când avea doar 12 ani: "Era să-l pierd și pe tata acum 2 ani"

 Dumitrache Laura
.

Andreea Perju s-a despărțit de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. Actrița în vârstă de 37 de ani are două fiice, iar acum a anunțat că mariajul ei a ajuns la final. În ciuda tuturor momentelor fericite din viața ei, artista a trăit o mare dramă. Mama ei s-a stins din viață când Andreea avea 12 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Perju s-a căsătorit în 2019 și are două fetițe. După 13 ani de căsnicie, actrița a anunțat că divorțează. Cu toate astea, vedeta se poate declara o femeie împlinită. De curând s-a mutat în casă nouă și are doi copii minunați.

andreea perjuandreea perju

Andreea Perju este cunoscută de mulți români. De-a lungul anilor s-a făcut remarcată în mai multe domenii. Andreea Perju a cochetat cu teatrul și televiziunea. Anii copilăriei sale au fost marcați de pierderea mamei sale.

Citește și: Andreea Perju, operată de urgență la sân:”Aștept rezultatele biopsiei”

Citește și:Andreea Perju și Giulia au fost prietene, dar relația lor s-a răcit:„Încăpățânată, egocentristă și un pic nerealistă'

Citește și:Ioana Năstase i-a dat un ultimatum lui Ilie Năstase, înainte de a intenta divorț:”Asta nu prea mai e căsătorie”

Citește și:Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee, fosta membră a trupei A.S.I.A.:”Există afacerea mea”

Andreea Perju și-a pierdut mama acum 25 de ani

Andreea Perju, 37 de ani, a anunțat recent că s-a despărțit de tatăl fiicelor sale. Actrița a decis să pună capăt mariajului după 13 ani. De curând s-a mutat în casă nouă, alături de cele două fiice ale sale. Dincolo de momentele frumoase, Andreea a trecut printr-o dramă cumplită în copilărie. Mama sa a murit la vârsta de 32 de ani, în urma unei boli cumplite. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, actrița a vorbit despre pierderea mamei sale. Vedeta a fost nevoită să aleagă un glob pe care să îl agațe în bradul din platou.

Andreea a ales globul care conținea cuvântul dor. „O să îl iau pe acesta (n.r globul) cu dor, pentru că îmi este dor de mama. Am zile intregi când mi-e dor de mama și sper că în viata asta, când fetele mele vor fi mari, să înțeleagă ce înseamnă sentimentul ăsta de a-ți iubi părintele. A murit când aveam 12 ani și deși au trecut acești ani, în toate momentele grele mă gândesc numai la ea', a spus Andreea Perju.

Andreea Perju: „Mama mi-a oferit multă iubire”

Vedeta își aduce aminte cu nostalgie de cea care i-a dăruit viață. Andreea Perju îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ce i-a oferit când era încă în viață. Actrița avea 12 ani când și-a pierdut mama și a fost un moment cumplit pentru ea.

„Am și poze cu ea. Nu am avut cea mai ușoară adolescență și copilarie. Ce mi-a dat putere să merg mai departe au fost aceste momente cu mama mea. Mama cât a fost lângă mine mi-a oferit foarte multă iubire. Ea a murit la 32 de ani din cauza cirozei hepatice. Când am împlinit 32 de ani, 4 ore am plans în hohote, atunci am realizat cât era de tânără și cât de repede a pierdut lupta cu viața', a mai spus vedeta.

Tatăl vedetei a fost la un pas de moarte

Andreea Perju a trecut prin momente dificile în urmă cu doi ani. Tatăl vedetei a fost diagnosticat cu o boală cumplită și a fost la un pas de moarte. Din fericire, acesta a fost puternic și a reușit să câștige lupta.

Tata luptă, am fost pe punctul de a-l pierde acum 2 ani și jumătate. Tot corpul lui era plin de metastaze. La trei săptămâni face chimioterapie… și trăiește', a mărturisit ea. Actrița a mai spus că stresul i-a afectat căsnicia, motiv pentru care a decis să divorțeze. „Am făcut tot ce se putea dar nu a mai mers', a declarat Andreea Perju la Pro TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton