Elena Ionescu a încercat toate dietele: ”Am dat iama în fast-food și m-am îngrășat foarte mult...” Cum a reușit să slăbească / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Elena Ionescu mărturisește că a încercat, de-a lungul timpului, o mulțime de diete. În adolescență a consumat mult timp produse de tip fast-food și s-a îngrășat. Pentru că este o fire gurmandă, artista a avut probleme, fiindcă nu suportă restricțiile impuse de regimurile de slăbire. Iată cum a reușit să revină la o greutate optimă, în pofida faptului că îi place să mănânce!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Ionescu iubește mâncarea, așadar a încercat o mulțime de diete după ce a luat în greutate. Salvarea a venit, spune ea, din altă parte, după ce regimurile de slăbire deveniseră ca o pedeapsă, întrucât nu îi place să își interzică să facă ceva. De aceea, artista consumă de toate, iar mișcarea o ajută să se mențină la o greutatea pe care și-o dorește.

273586932_5350688888276169_1297321412673003892_n273586932_5350688888276169_1297321412673003892_n

Citește și: Elena Ionescu s-a despărțit de presupusul iubit:'Nu mai există în viața mea'

Citește și: Elena Ionescu a făcut o infecție din cauza machiajului excesiv:„Sunt pe antibiotic'

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar' / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:'Indiferent unde mă duc…' / EXCLUSIV

Elena Ionescu a încercat toate dietele posibile

Elena Ionescu a încercat, până acum, toate dietele posibile, dar mai târziu s-a apucat să facă mișcare în sala de sport. Mai mult, vedeta are în casă o bandă de alergat, pe care mai urcă atunci când își găsește timp.

Ești adepta dietelor?

Nu neapărat. Dar, recunosc, am ținut și eu diete. Le-am încercat pe toate. Eram adolescentă, venisem în București și am dat iama în fast-food și m-am îngrășat foarte mult. Am slăbit ulterior, pentru că m-am apucat de sală, dar totul era forțat. De aceea, asta cu a-mi impune să nu fac ceva este ca o pedeapsă pentru mine. Și a trebuit să găsesc un echilibru, pentru că iubesc mâncarea.

Sunt gurmandă. Nu știu de unde, mama sau tata mi-au dat și mie treaba asta și am zis că trebuie să găsesc un echilibru. Și l-am găsit în mișcare. Mi-am luat o bandă acasă, pe care mă urc, când am timp și energie. Și, de obicei, la două-trei zile o accesez.

La sală mai mergi?

Mai ajung, din când în când, la sală. Dar de Sărbători mi-am zis: 'Las-o încolo de sală!', să profităm de frumusețea faptului că suntem liberi. Putem să ne trăim viața la fel cum era și înainte și încerc să fac cât mai multe lucruri în direcția aceasta.

Elena-ex Mandinga: 'Dacă ne prinde ziua cu un sendviș, bine, dacă nu, mâncăm noaptea'

Ai spus că ești gurmandă. Ce îți place cel mai mult să mănânci?

Îmi place tot ce înseamnă mâncare tradițională, mâncare asiatică, cam orice e făcut bine. Sunt întotdeauna deschisă să testez, să probez tot felul de mâncăruri noi. Dacă mai pun și un pic de dulce în ea… să fie dulce mâncarea, așa îmi place, uneori.

Tu mai ai timp de gătit?

Foarte rar. De multe ori ajungem să mâncăm de pe drum. Sunt fericită când ajunge mama la mine. Și atunci pot să mănânc sănătos și de calitate. În rest, ca toți ceilalți, mănâncăm pe unde apucăm, cum apucăm.

Dacă ne prinde ziua cu un sendviș, bine, dacă nu, mâncăm noaptea, când ajungem acasă. Asta să nu fim ipocriți și să spunem că mâncăm de toate. Adică, eu cel puțin consum de toate.

Elena Ionescu se iubește cu un grec

Elena Ionescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un artist grec, Giorgos Athanasiadis. Solista care a cântat cu trupa Mandinga a vorbit despre noua ei relație, într-un interviu pentru viva.ro. Cântăreața susține că noul ei iubit este calm, iar acest lucru îi dă un mare echilibru.

'Noi ne cunoșteam de mai mult timp, însă niciunul parcă nu făcea pasul care trebuia, în direcția care trebuia. Dar piesa pe care am făcut-o împreună, cumva, ne-a apropiat, într-un moment în care și eu eram singură, și el era singur.

Și am încercat și am spus: ‘Hai să ne dăm o șansă!’. A existat o compatibilitate din primul moment în care ne-am văzut. Dar piesa și faptul că am lucrat împreună ne-au făcut să ne apropiem și mai mult', a declarat artista pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton