Elena Ionescu a recunoscut că infidelitatea a dus la divorț: „Erau mai multe derapaje de ceva timp”

 Lupescu Anca
.

Elena Ionescu a luat pe toată lumea în surprindere atunci când a câștigat competiția Survivor Romania. Vedeta s-a bucurat enorm de câștigarea premiului cel mare, cu care poate să îi ofere fiului său o locuință, asta pentru că cei doi locuiesc încă într-un apartament închiriat. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena a venit la Survivor după divorțul de soțul ei, în încercarea de a se regăsi pe sine. 

'Sunt o femeie bătăioasă, nu neapărat fizic, cât mai ales psihic. Am fost „testată' de multe ori în viață și am ajuns la concluzia că trebuie să lupți cu demnitate și cu corectitudine. Dumnezeu nu te va lăsa când vei merge drept pe drumul tău. Simt că am fost o luptătoare din momentul în care am rămas singură, cu copilul meu, dar și când am ales să merg la ‘Survivor’ pentru a-i oferi lui o viață mai bună. '

S-a ferit mereu să vorbească despre divorț și a încercat să treacă peste acest subiect cum a știut mai bine. 

Acum, Elena a făcut declarații despre infidelitatea fostului soț: 

 „El alege ce este mai bine pentru el. Să fie sănătos. Pentru mine este importantă cariera şi fiecare trece cum poate peste un divorţ'.

Dragoș Stanciu ar fi fost implicat într-o altă relație, chiar înainte de a se despărți de Elena. Întrebată despre derapajul pe care susține că fostul soț l-a avut, artista a declarat: „Da, şi-a asumat, dar din punctul meu de vedere erau mai multe derapaje de ceva timp, dar a fost nevoie să îmi confirm eu mie că nu e ceea ce trebuie. Dar a fost mai bine că totul s-a petrecut repede şi radical, decât să fie mai târziu şi mult mai greu'.

S-au despărțit la un an de căsătorie

După doar un an de mariaj, Dragoș Stanciu a decis să plece din căminul conjugal din cauza nepotrivirii de caracter', cum spunea chiar el la momentul despărțirii. Nici măcar venirea pe lume a micuțului Răzvan Andrei nu i-a ajutat să revină la sentimente mai bune.

La acel moment, au apărut informații, pe care și Elena le-a confirmat, conform cărora, fostul ei soț s-ar fi întors în brațele unei fost iubite, o femeia cu carre a avut o relație înainte de mariajul cu Elena.

Dragoș a confirmat că este în altă relație

„Asa cum prea bine se stie, motivele care duc la esecul definitiv al unei relatii matrimoniale sunt privite in mod subiectiv de ambele parti, deci adevarul se afla pe undeva la mijloc si este normal sa fie asa. De aici si greutatea de a gasi „acul in carul cu fan'! La noi, situatia, din punctul meu de vedere, s-ar limita la o neconcordanta a caracterelor noastre, cat si o diferenta totala de a vedea o convietuire in comun. Daca vreti, mai direct, nu ne aflam pe aceeasi „lungime de unda' in ce priveste modul nostru de a gasi secretul unei casnicii de lunga durata', a marturisit fostul sot al Elenei Ionescu.

Au divortat la notar

dragos-stanciu-300×300dragos-stanciu-300×300

Elena Ionescu si Dragoș Stanciu au avut un divort rapid, iar el s-a intors in bratele fostei sale iubite: „Am divortat in mod civilizat, la notar, obtinand custodia comuna pentru fiul nostru.  (…) Este adevarat ca in momentul de fata formez un cuplu cu o fosta prietena dinaintea casatoriei mele, dar in definitiv acesta nu a fost motivul pentru care am parasit caminul conjugal'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton