Adelina Pestrițu, de nerecunoscut în poza de buletin: machiată discret și cu părul lung! Cât de mult s-a schimbat în ultima perioadă

 Cica Cristina
.

Adelina Pestrițu este o femeie asumată, care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și nici să ofere detalii din viața personală. De data aceasta, vedeta le-a arătat tuturor cum arată în buletin!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bruneta ne-a obișnuit cu schimbările radicale de look și nu se sfiește să apeleze la haistylist ori de câte ori simte nevoia. De data aceasta, vedeta a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt din nou, ba chiar a optat pentru a se rade pe o parte.

Pentru că a venit vremea să-și schimbe buletinul, vedeta a dezvăluit cum arăta în ultima poza făcută. Aproape de nerecunoscut, față de momentul actual, vedeta era machiată foarte discret, aproape naturală și avea părul lung, până la umeri, la momentul respectiv.

Citește și: Elena Ionescu a recunoscut că infidelitatea a dus la divorț:„Erau mai multe derapaje de ceva timp'

Total schimbată, cu părul scurt, într-un tricou alb accesorizat și cu ruj roșu pe buze, vedeta le-a arătat fanilor cum și-ar dori să arate în noul buletin.

Adelina Pestrițu, o nouă schimbare de look

Pentru că simțea nevoia de o schimbare, Adelina și-a surprins fanii cu o coafură bob scurt, rasă pe o parte.

Citește și: Lavinia Pârva este complet schimbată.Într-un an, după naștere, soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit 30 kg cu acest meniu

Am făcut-o!!!   #newlook #tunsoare. Pentru mine 2020 este un an al schimbărilor și asta mă face să-mi doresc să mă transform în cea mai bună versiune a mea. Astfel m-am reîntors la tunsoarea care m-a făcut în urmă cu 4 ani să mă reinventez și să îmi demonstrez mie că feminitatea stă în atitudine, NU în par și tocuri. Așadar, va fac cunoștință cu noua Adelina Pestrițu.

P.S. Ție, cel care mă urmărești, îți recomand să faci tot ce ține de tine pentru a te simți bine în pielea ta. De acolo pleacă mulțumirea de sine și fericirea „, a scris Adelina la descrierea unui filmuleț în  care își prezintă noua tunsoare.

Citește și: Nuntă în familia Beckham! La doar 21 de ani, Brooklyn a cerut-o în căsătorie pe Nicola Peltz, după 8 luni de relație:'Promit că o să fiu cel mai bun soț'

Adelina-Pestritu-1-2Adelina-Pestritu-1-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton