Elena Chiriac susține în continuare că ea și Cucu de la Noaptea târziu nu au avut o relație. Ce acuzații îi aduce: „El a ales să mintă”

 Borcilă Andreea
.

Elena Chiriac susține în continuare că ea și Cucu de la Noaptea târziu nu au avut o relație. Ce spune Elena Chiriac despre presupusa relație între ea și Cucu, de la Noaptea Târziu. Cei doi s-au distrat la festivalul Untold din Cluj și ceea ce părea a fi o simplă prietenie s-a destrămat foarte ușor. Afirmațiile făcute, la un moment dat, de către membrul trupei Noaptea Târziu ar fi înfuriat-o pe finalista de la Survivor și pe familia ei. Tânăra a ieșit public și a lămurit situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac susține în continuare că ea și Cucu de la Noaptea târziu nu au avut o relație. Elena Chiriac este finalista de la Survivor România 2022, în timp ce Cucu de la Noaptea Târziu este un fost concurent al ediției trecute. Recent, tânăra a ieșit public și a lămurit zvonurile conform cărora cei doi ar fi fost mai mult decât prieteni.

elena-chiriac-9elena-chiriac-9

Fotomodelul a vorbit deschis despre afirmațiile făcute de Cucu de la Noaptea Târziu.

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, adevărul despre relația cu Elena Chiriac:„Vorbim, ne scriem, suntem…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce va face Elena Chiriac cu banii de la Survivor:”Vreau să investesc în educația mea”

Citește și: Andreea Antonescu divorțează, în sfârșit!Traian Spak vine în România să semneze actele, după ce a aflat că e însărcinată cu noul iubit

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva”

Elena Chiriac susține în continuare că ea și Cucu de la Noaptea târziu nu au avut o relație

Pe vremea când Elena Chiriac filma pentru Survivor în Republica Dominicană, Cucu de la Noaptea Târziu ar fi susținut că între cei doi ar fi existat o relație mai mult decât de amiciție. De câteva luni, finalista Survivor 2022 așteaptă scuze publice, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a lămurit situația.

Am văzut că tot revine cu declarații pe acest subiect. L-am rugat încă de când am venit acasă, de câteva ori, să clarificăm situația asta, odată pentru totdeauna, public, iar el a tot spus că se va ocupa. Dar nu a avut timp să se ocupe. Suntem în punctul în care eu am tot încercat să îl menajez și pe el, dar asta până când ies, acum public, și clarific situația asta. El nu și-a cerut nici scuze, nu a clarificat situația…

Am discutat pe tema asta (a relație lor, n. red.) cu el, dar nu ne-am înțeles. El îmi spune mie că e vina presei, dă vina pe presă, în condițiile în care el a dat un interviu, video, în care, cu cuvintele lui, spune că noi am avut o relație.

Asta este ceva personal, pot spune, nu vreau să îmi spăl rufele în public chiar în halul ăsta (la un proces, n. red.). Dar aș fi vrut de la Cucu, de 3 luni deja, de când am venit acasă, să clarifice situația. Și să își repare greșeala, atât cât se mai putea.. Aș vrea, de acum încolo, să nu mai mintă cu nimic legat de mine.

Ceea ce nu e adevărat, dar e vina presei că el a spus asta. Și nu cred că se poate defini altfel o relație intimă, să înțeleagă careva altceva, a spus ea.

A existat, într-adevăr, o relație de prietenie care s-a concretizat, cumva, la Untold. Ulterior, am stat și am vorbit luni de zile la telefon, dar ceea ce vreau să spun  este faptul că nu a existat o relație între mine și Elena Chiriac, a revenit cu un mesaj și Cucu de la Noaptea Târziu, precizează sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton