Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă: „Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…”

 Borcilă Andreea
.

Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă. Blondina vrea tot ce-i mai bun pentru băiatul ei Edan, care face 15 ani. Iată ce a declarat vedeta! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Vica Blochina și Victor Pițurcă și-au trăit intens povestea de iubire, timp de 16 ani. Ei au împreună un fiu, pe nume Edan, care face 15 ani. Adolescentul a locuit, pentru mai mult timp, la mama lui, însă acum stă la tatăl său.

vica-blochina-8vica-blochina-8

Blondina nu-și dorește ca Edan să devină fotbalist, așa cum a fost tatăl lui. Vedeta vede un alt drum pentru băiat, într-un domeniu profesional diferit.

Citește și: Cine sunt concurenții de la „Splash! Vedete la apă', sezonul 5.Vica Blochina e pe listă

Citește și: Ce avere uriașă are Vica Blochina:„Am încă trei apartamente și vreo zece terenuri'. Cât costă locuința de la Victor Pițurcă

Citește și: Mircea Badea a făcut accident de mașină înainte de emisiune:”E lovită, e înjunghiată”

Citește și: Dan Capatos, după ce George Buhnici a fost amendat de CNCD cu 20.000 de lei:”Noi am difuzat interviul după 7 zile. El dă vina pe noi”

Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă

Vica Blochina este extrem de mândră de Edan Pițurcă, care va împlini 15 ani. Într-un interviu pentru Click, Vica a dezvăluit ce carieră își dorește pentru fiul el și al lui Victor Pițurcă: „Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă', a spus ea.

Originară din Lituania, Vica Blochina e stabilită în România de mai bine de 20 de ani. În tinerețe, aceasta a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Pe vremea aceea ea avea doar 20 de ani, iar el, 39 și era căsătorit. Apoi, s-a aflat în showbiz că au avut o relație extraconjugală timp de 16 ani. Antrenorul și soția lui nu au divorțat atunci când toată lumea a aflat că s-a iubit atâția ani cu Vica și sunt împreună și acum. 

„Am avut momente foarte grele financiar. Când am fost însărcinată, eu nu am avut bani de mâncare. Am vândut mașina ca să pot să merg la spital să nasc. Nu am avut bani de chirie atunci. Am vândut tot! Din partea lui Piți nu am avut niciun ajutor.

Pe copiii mei i-aș învăța să nu aibă o relație cu un bărbat însurat. E foarte greu, trebuie să-ți asumi. Acum îmi pare rău, poate am rănit multă lume. Mi-aș cere scuze de la soția lui Piți acum.

Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni’, a spus Vica Blochina, acum ceva timp, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton