Elena Chiriac spune ce nu s-a văzut la Survivor România: "Oamenii au crezut că sunt scorpia, m-au judecat"

 Radulescu Ruxandra
.

Elena Chiriac spune ce nu s-a văzut la Survivor România. Elena Chiriac a revenit la Survivor România 2023, sezonul 4, cu o nouă strategie care să o ducă cât mai departe în competiția de aventură. Elena Chiriac este gata să facă față încă unei provocări Survivor și să arate tuturor de ce este în stare. Elena Chiriac regretă că la TV se difuzează foarte puțin din ceea ce se întâmplă în concurs și a mărturisit că publicul a judecat-o greșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac spune ce nu s-a văzut la Survivor România. Faimoasa Elena Chiriac revine la Survivor România. Concurenta se va aventura pe traseele din sezonul 4 și se va lupta pentru a rezista cât mai mult în competiție. Elena Chiriac a concurat în finala Survivor România din sezonul trecut, însă publicul l-a ales pe Alex Delea câștigător. De această dată, bruneta este determinată să dea tot ce are mai bun în ea pentru a convinge fanii emisiunii care este de fapt caracterul ei. Elena Chiriac a declarat că publicul vede doar un sfert din ceea ce se întâmplă în show-ul Survivor România și este de părere că, din această cauză, telespectatorii au judecat-o greșit.

elena-chiriac-270012978_3055131448087146_3703152745432593560_nelena-chiriac-270012978_3055131448087146_3703152745432593560_n

Elena Chiriac spune ce nu s-a văzut la Survivor România

Elena Chiriac revine mai hotărâtă ca niciodată în competiția Survivor România. Faimoasa este determinată să dea rezultate bune pe traseu. Elena Chiriac a descris ce se întâmplă în culisele show-ului Survivor România și a menționat oamenii au judecat-o greșit, pe baza unor filmări care nu reprezintă nici sfert din emisiune.

„E foarte greu să îmi dau cu părerea despre acest sezon, pentru că eu știu sezonul meu de acolo. La sezonul ăsta m-am uitat de acasă. Știu că nu se vede nici 25% din ce se întâmplă cu adevărat. Totodată, mai știu că televizorul nu poate transmite ceea ce simt concurenții cu adevărat.

Citește și: Alex Delea, Zanni, Elena Chiriac și Oana Ciocan revin la Survivor: „I-am invitat aici, este oficial”

Citește și: Crina Abrudan, prima apariție la TV după eliminarea de la Survivor 2023. Ce spune despre DOC: „Mi se pare un actor extraordinar de bun…”

Citește și: Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express – Drumul Aurului: 'Am câștigat un frate, răbdare, respect…'

Și atunci ultimul lucru pe care l-aș face ar fi să-i judec pe concurenți, pentru că știu cât de dureros poate fi să fii judecat de oameni fără să știe, de fapt, prin ce treci tu cu adevărat. M-a durut faptul că m-au judecat oamenii pe baza unui sfert din ceea ce s-a întâmplat și din ceea ce sunt eu, de fapt. Nu m-ar fi deranjat să mă judece oamenii pentru cine sunt în totalitate. Nu spun că nu sunt persoana care s-a dat la televizor, spun că sunt mult mai mult de atât', a mărturisit Elena Chiriac de la Survivor România, pentru FANATIK.

Elena Chiriac: „M-a durut faptul că…”

Elena Chiriac a subliniat că la TV sunt arătate doar câteva ore din concurs, iar din secvențele difuzate ar fi reieșit că are un caracter răutăcios. De această dată, Elena Chiriac vrea să demontreze cum este personalitatea ei reală.

„În spatele acțiunilor mele au fost multe motive. Televizorul dă câteva ore, tu nu poți vedea tot ce se întâmplă în concurs. În schimb, m-a durut faptul că oamenii chiar au crezut că eu sunt scorpia asta. Eu cred că pot să fiu și o persoană foarte bună. Mi-ar plăcea ca oamenii să vadă și asta la mine', a mai spus Elena Chiriac, pentru aceeași sursă.

FOTO: PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton