Cine este Dinu Maxer. A avut o relație amoroasă cu Nicoleta Luciu și divorțează de Deea Maxer, după 14 ani de căsnicie

 Dumitrache Laura
.

Cine este Dinu Maxer. Dinu Maxer, în vârstă de 49 de ani, a făcut parte din trupa Axxa, în urmă cu mai bine de două decenii. Artistul a fost căsătorit cu Deea Maxer timp de 14 ani și au împreună doi copii, Andreas și Maysa. Recent, cei doi au anunțat că divorțează. Iată tot ce nu știai despre Dinu Maxer!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dinu Maxer. Dinu Maxer a devenit cunoscut publicului românesc odată cu trupa Axxa, alături de Mihai Onilă, Adrian Filip și Sorin Raia. Dinu Maxer s-a născut pe 28 noiembrie 1974, în București și a absolvit Școala de Muzică, secția de Pian. După destrămarea trupei Axxa s-a dedicat unei cariere solo, alături de fosta soție, Deea Maxer.

axxaaxxa

Dinu Maxer a avut o relație de opt ani cu Nicoleta Luciu, dar în 2005 relația lor a luat sfârșit. Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Deea, care la acea vreme avea 16 ani, iar el 31 de ani. Chiar dacă între ei a existat o diferență mare de vârstă, cei doi s-au căsătorit. Au doi copii împreună, Andreas și Maysa.

Citește și: Când și cu cine și-a pierdut virginitatea Deea Maxer: „Am ținut ochii închiși”

Citește și:Mara Bănică este șocată de divorțul dintre Deea și Dinu Maxer: „Ce o mai urma? Îi cunosc de o grămadă de ani și mereu mi s-a părut că…”

Citește și:Daniel Radcliffe, actorul din Harry Potter, va deveni tată pentru prima oară. Iubita sa, Erin Darke, este însărcinată

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Cine a câștigat cea de-a doua amuletă: „Te așteptai la așa ceva?'

Dinu Maxer- Carieră

Dinu Maxer a terminat Școala de Muzică și Școala Populară de Artă. A debutat pe scenă odată cu trupa Axxa, iar după câțiva ani s-a destrămat. Cu toate astea, Dinu Maxer și-a urmat pasiunea și cântat solo, având mare succes și în televiziune.

Dinu Maxer a absolvit Licerul CA Rosetti din București, după ce s-a licențiat în medicină, si a finalizat Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila. Nu a lucrat niciodată în domeniu, chiar dacă a absolvit facultatea cu 10 pe linie. Numele său de scenă era Doctor M.D și s-a dezvoltat ca orchestrator, compozitor și textier și a prezentat mai multe emisiuni.

Dinu Maxer-Viață Personală

Dinu Maxer a format un cuplu cu celebra Nicoleta Luciu. Relația lor a durat cinci ani, iar când apropiații se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului, Dinu Maxer și Nicoleta Luciu s-au despărțit. Ulterior, artistul a cunoscut-o pe Deea, care avea 16 ani, iar el 31 de ani.

Cu toate astea, Dinu Maxer a luptat pentru fata care îi cucerise inima, iar ani mai târziu s-au căsătorit. Dinu și Deea Maxer au fost căsătoriți 14 ani și au împreună doi copii, Andreas și Marysa.

Dinu Maxer- Divorț

Deși formau un cuplu apreciat și solid, Dinu și Deea Maxer au anunțat că divorțează după 18 ani de relație. Cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate la scurt timp după ce împliniseră 14 ani de mariaj. Artiștii au doi copii, Marysa și Andreas.

‘Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc, @dinumaxer!

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer’a scris Deea Maxer pe contul ei personal de Instagram.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton