Elena Chiriac doarme pe jos după întoarcerea de la Survivor: "Nu glumesc"

 Dumitrache Laura
.

Elena Chiriac a rămas cu traume de la Survivor România. Finalista a pierdut trofeul și premiul de 100.000 de euro, Alex Delea fiind declarat câștigătorul sezonului. Ajunsă acasă după aproape șase luni de conviețuit în jungla dominicană, Elena nu s-a obișnuit încă să doarmă în pat, așa că a se odihnește pe jos, așa cum făcea în Republica Dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Elena Chiriac a fost clastă pe locul al doilea în clasamentul competiției Survivor România 2022. Faimoasa a pierdut trofeul emisiunii în favoarea lui Alex Delea, cel care a câștigat marel premiu în valoare de 100.000 de euro. Elena Chiriac păstrează legătura cu fanii ei din mediul online și îi ține la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei.

Elena Chiriac nu mai poate dormi in patElena Chiriac nu mai poate dormi in pat

Elena Chiriac a făcut față provocărilor chiar până în marea finală. Tânăra a ajuns acasă în urmă cu aproximativ o săptămână, dar încă nu s-a obișnuit cu viața de dinainte să plece în Republica Dominicană. Fosta Faimoasă a dormit luni întregi în aer luber, în colibe făcute chiar de concurenți și au avut la dispoziție mâncare puțină.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Elena Chiriac de la Survivor și Cucu de la Noaptea Târziu:'Nu e de nasul tău'

Citește și: Câți bani a primit Elena Chiriac pentru participarea la Survivor:”A câștigat…”

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! De ce a decis să-l părăsească pe Alex:”Mă simt ușurată”

Citește și: Ce relație există între Andreea Bănică și fiica ei adolescentă:”Când se va îndrăgosti, nu pot să-i spun nu”

Elena Chiriac doarme pe jos după întoarcerea de la Survivor România 2022

În urmă cu o săptămână, Survivor România 2022 a ajuns la final. Elena Chiriac și Alex Delea au finaliștii competiției, iar Războinicul a fost cel care a câștigat marele premiu. Elena Chiriac, 20 de ani, a făcut față provocărilor chiar până în marea finală. Ajunsă acasă, sportiva păstrează legătura cu fanii ei din mediul online, ținându-i la curent cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, Elena a mărturisit că doarme pe jos, deoarece nu reușește să se obișnuiască cu patul. Fosta Faimoasă a postat pe rețelele de socializare și o imagine cu patul improvizat chiar în camera sa

Să vi-o zic pe aia mai bună, nici în pat nu dorm. Dorm pe lângă pat, mai exact, sunt pe jos, pentru că încă n-am ajuns la pasul ăsta. Nu glumesc. Nu pot să dorm pe saltea încă', a explicat pe pagina ei de Instagram.

Elena Chiriac, despre finala Survivor România 2022

Alex Delea a fost cel care a câștigat marele premiu al emisiunii Survivor România 2022. Elena Chiriac și-a dorit foarte mult să plece acasă cu trofeul competiției, dar s-a bucurat pentru adversarul. Sportiva a declarat la scurt timp după finala Survivor România că Alex Delea a meritat să câștige. Concurenta a izbucnit în lacrimi după ce prezentatorul emisiunii Daniel Pavel, a făcut anunțul.

„Domnul Dan, mă gândesc că viața îmi pregătește altceva. Mi-am dorit atât de mult să câștig și se pare că e încă un locul doi pentru mine.Dar vă spun din toată inima că, dintre toți oamenii pe care i-am cunoscut aici, a câștigat cel mai potrivit om. Vă spun din tot sufletul meu!', a spus Elena Chiriac în lacrimi.

Elena Chiriac: „Sunt o luptătoare”

Elena Chiriac a pierdut trofeul emisiunii în favoarea lui Alex Delea. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, tânăra a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat la Survivor România, dar și ce a simțit când s-a întors acasă.

A fost foarte greu să supraviețuiesc acolo. Eu cred că sunt o luptătoare. Eu am întrebat-o pe mama de ce sunt urâtă de multă lume. Ea mi-a zis că am fost dură în emisiune și poate că nu toată lumea este de acord cu asta. Mama mea e mereu sinceră cu mine. Tot ce am simțit am spus, poate asta a deranjat pe multă lume.,” a declarat Elena Chiriac în emisiunea La Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton