Elena Cârstea, reacție dură despre eșecurile României la Eurovision: „Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă?”

 Dumitrache Medeea
.

Elena Cârstea a vorbit despre seria de eșecuri ale României la Eurovision, în ultimii trei ani. Artista a vorbit în termeni duri despre participarea țării noastre la celebrul concurs, dar și despre Roxen, cântăreața care a participat ultima dată la Eurovision.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elena Cârstea este stabilită în Statele Unite ale Americii de mai mulți ani. Artista a fost invitată la TVR, unde a vorbit despre eșecurile României la Eurovision, concurs la care a participat și ea în trecut.

carstea1carstea1

Elena Cârstea a criticat atât Televiziunea Română, cât și ultima reprezentată a României în cadrul concursului, Roxen.

Elena Cârstea: „Educația muzicală lipsește din școli'

Elena Cârstea a spus adevărul răspicat atunci când a fost întrebată de Eurovision. Artista spune că există interese ale caselor de discuri și că totul se face cu ajutorul pilelor.

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic', a spus Elena Cârstea la TVR.

Citește și: Mihai Trăistariu, prima reacție după ce Roxen a ratat finala Eurovision:

Citește și: Elena Cârstea întâmpină greutăți în SUA. Dezvăluiri cutremurătoare de peste ocean:

Citește și: Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac.

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:

Artista a vorbit și despre lipsa educației muzicale din școli. Elena Cârstea susține că nu faptul că tinerii ascultă muzica pe internet sau la televizor este problema, ci calitatea muzicii pe care o ascultă.

Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu se mai face că dacă lumea nu se uită la televizor, se poate uita pe internet. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii'.

Elena Cârstea, despre Roxen: „O tută care stă pe scenă'

Pe lângă criticile aduse Televiziunii Române, Elena Cârstea a vorbit în termeni duri și despre Roxen. Artista a spus că trimiterea tinerei cântărețe la Eurovision a fost o mișcare lipsită de profesionalism.

Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire', a spus Elena Cârstea.

Șefa delegației din acest an, Liana Stanciu, a intervenit și ea în discuție, fiind prezentă în platoul TVR. Aceasta a explicat că ea are funcția de șef de delegație, nu de șef de producție. La acel moment, toată vina a fost aruncată pe managementul TVR, dar și pe casa de producție care s-a ocupat de Roxen.

România nu s-a calificat în finala Eurovision

Roxen a reprezentat România la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, însă din păcate țara noastră nu s-a calificat în finala de la Rotterdam. Din păcate, tânăra artistă s-a clasat pe locul 13, astfel că România nu a făcut parte din top 10 țări care au participat la Eurovision 2021.

„Cred mai degrabă, că a fost despre lipsa de experienţă. Dacă ne uităm la ţările calificate în finala de sâmbătă, vom descoperi de la seniorii Hooverphonic din Belgia, care au treizeci şi ceva de ani de activitate, până la nume cu notorietate. La noi cred că asta a contat mult, lipsa nu neapărat de spectacole în picioare, cât mai degrabă … cred că în seara asta a fost altceva mai important'.

Eurovision Song Contest este despre o mare petrecere, despre bucuria de a te întoarce împreună cu oamenii, şi s-a văzut în sală. Da, e ciudat şi greu de comentat (…) iar Amnesia este despre faptul că atunci când îţi este greu, trebuie să strigi după ajutor, de aceea şi refrenul ‘Not alone, not alone. Eu aş pune mai degrabă pe lipsa de experienţă a lui Roxen’, a declarat la acea vreme Liana Stanciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton