El o face fericită acum. Cine este noul iubit al Paulei Chirilă

 Stamen Diana
.

Paula Chirilă a trecut printr-un divorț, însă soarele a răsărit pe strada ei. În viața vedetei există un bărbat care o face extrem de fericită, iar cu ajutorul lui a reușit să zâmbească din nou. Mulți s-au întrebat cine este noul iubit al Paulei Chirilă, pentru că aceasta reușește să-ți țină viața personală departe de ochii curioșilor.

Este fericită, iar asta se vede pe fața ei. În viața Paulei Chirilă a apărut un bărbat care o face din nou să se simtă iubită și fericită. Vedeta încearcă să-l țină departe de ochii curioșilor pe cel care a reușit să îi schimbe viața. Chiar dacă a trecut recent printr-un divorț, Paula Chirilă a înțeles că viața merge înainte, iar fiecare om are dreptul la fericire.

Se pare că Adrian este numele celui care a reușit să-i fure inima vedetei. Bărbatul are până în 30 de ani și o afacere cu mașini, potrivit spynews.ro. Paula Chirilă și Adrian au fost împreună în vacanță, în Praga, unde s-au simțit excelent împreună. Pe lângă faptul că noul iubit al Paulei Chirilă este tinerel, acesta are și conturile pline cu bani. Cei doi încearcă să aibă o relație cât mai discretă, iar acesta este motivul principal pentru care cei doi nu au pus poze împreună.

Adrian, noul iubit al Paulei ChirilăAdrian, noul iubit al Paulei Chirilă

Paula Chirilă și Marius Aciu au divorțat după 11 ani de căsnicie

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla.  Paula Chirilă a vorbit despre divorțul de tatăl copilului său. „E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa’, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

În anul 2015, prezentatoarea TV și soțul ei au mai fost la un pas să o ia pe drumuri diferite. La vremea respectivă, Paula Chirilă și Marius Aciu au locuit separat, însă până la urmă s-au împăcat. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, vedeta și bărbatul lângă care a trăit mai bine de 11 ani și-au spus adio definitiv.

Citește și: Există viață și după divorț! Paula Chirilă, despre noul iubit: 'Am mai mult soare în viață acum'

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton