(P) Cele mai cool destinații de Revelion

 Sava Elisabeta
.

Tu ce faci de Revelion? În cazul în care vrei să evadezi din cotidian și să începi noul an cu o experiență de neuitat, am întocmit o listă de destinații de vis, pe care oricine ar trebui să le vadă cel puțin o dată în viață.

Experții Matchbanker.ro – locul unde poți găsi cele mai bune împrumuturi rapide online – au pregătit pentru tine 5 sugestii de destinații exotice pentru un Revelion special, alături de cineva drag.

Bangkok

Capitala Thailandei este și va fi un loc impresionant, plin de contraste. De la Mall-uri și restaurante luxoase, până la piețele volante în stil chinezesc, orașul nu încetează să surprindă în mod plăcut orice turist. Există câte ceva pentru gustul fiecăruia, iar prețurile nu sunt deloc ridicate, dacă știi ce să alegi.

Pentru noaptea dintre ani, ai la dispoziție mai multe opțiuni. Poți începe numărătoarea inversă în apropierea Mall-ului Central World, echivalentul asiatic al renumitului Times Square din New York. Petrecerea poate continua, după plac, într-un restaurant luxos pe acoperișul unui zgârie-nor sau într-un club cu DJ renumiți.

 Dubai

 Artificii, opulență, lux și voie bună – ingredientele unei seri de Revelion așa cum oricine visează. Exoticul Dubai nu mai este de mult timp o destinație nonconformistă – din ce în ce mai mulți români aleg să zboare către Emiratele Arabe pentru a experimenta luxul la cel mai înalt nivel.

Pentru o seară cu adevărat excentrică, însă care necesită anumite resurse financiare, recomandăm să îți petreci Revelionul pe acoperișul celui mai înalt zgârie-nor din lume, Burj Khalifa.

Moscova

Capitala Rusiei este o destinație unică prin cultură, obiceiuri și contrastele care o definesc. Deja suntem obișnuiți cu frigul, așa că o schimbare de peisaj nu ar strica de Anul Nou. Este o destinație cât de cât accesibilă însă pentru care este nevoie de viză, deci trebuie să planifici vacanța din timp. De Revelion, te poți bucura de focuri de artificii în Piața Roșie, de lumini și brazii împodobiți la tot pasul, cât și de o noapte culturală de neuitat. De Revelion, orașul este treaz până dimineața iar intrările la muzee, galerii de artă sau chiar la teatre sunt gratuite.

Dacă vrei să experimentezi ceva nou, cu siguranță te sfătuim să o faci de Revelion! Este cel mai potrivit moment de a prinde orașele în plină sărbătoare și cel mai bun prilej de a cunoaște o nouă cultură.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton