Ecaterina Ladin, dezvăluiri din noul sezon Las Fierbinți. Ce se întâmplă cu personajul Dalida, în afara filmărilor

 Iacob Antonia
.

Serialul „Las Fierbinți' a revenit la Pro TV cu un sezon nou, al 19-lea. Ecaterina Ladin, actrița care o interpretează pe Dalida, a făcut dat detalii despre noul sezon, care se filmează în acest moment. 

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cele mai iubite seriale de comedie, Las Fierbinţi', a revenit pe micile ecrane din această toamnă. Filmările pentru cel de-al 19-lea sezon au început deja, cu toate că actorii au fost nevoiți să respecte reguli stricte din cauza pandemiei de coronavirus. 

541394_10151871067862422_238538469_n541394_10151871067862422_238538469_n

Într-un interviu pentru tvmania.ro, Ecaterina Ladin, cea care o joacă pe Dalida, a vorbit cu sinceritate despre rolul din serialul de comedie românesc. Actrița a mărturisit că nu amestecă cariera cu viața de familie. 

Ecaterina Ladin, dezvăluiri despre noul sezon „Las Fierbinți'

Citește și: Ce probleme are Giani la filmările pentru Las Fierbinți, după 10 ani: „Când sunt chemat la…”

Citește și: Imagine rară cu fiica lui Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți. Meda a jucat în filme cu Armand Assante

Citește și: Ecaterina Ladin e, din nou, Dalida din Las Fierbinți! Actrița a revenit la filmări: „Iau și copilul'

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe: „Familia este sfântă”

”Revenim, în forță, da, cu bucurie. Succesul îl resimt cu trecerea fiecărui episod din sezonul nou apărut, când aflu că numărul telespectatorilor crește. Resimt succesul în oamenii pe care îi întâlnesc și mă apreciază ca actriță și nu mă mai confundă, parcă, atât de des, cu personajul meu, Dalida. Nu știu cât mă așteptam, dar îmi doream. Am ajuns la sezonul 19. Deci, acum, dacă mă întrebi, mă aștept să rămânem pe micile ecrane până la sezonul 119. Filmările le terminăm în decembrie, cu o singură condiție: să fim toți sănătoși!

Pe Dalida nu am luat-o și acasă. O las, mereu, la recuzită, dar am luat de pe platoul de filmare buna dispoziție, glumele și prieteniile colegilor mei. Profesional, am în fiecare zi de învățat. În meseria noastră nu se termină niciodată procesul de învățare. O idee, un sfat, o remarcă – la nivelul la care suntem, toate astea vin să mai pună o cărămidă la ceea am construit până acum”, a declarat Dalida din Las Fierbinți. 

A devenit mamă pentru a doua oară

La începutul acestui an, Ecaterina Ladin a născut pentru a doua oară chiar cu nouă zile înainte de ziua ei de naștere. Actrița a devenit mamă de băiat pentru a doua oară.

”Sunt şi blândă şi severă. Încerc să combin educaţia pe care am primit-o cu parentingul de astăzi. Cu toate că educaţia pe care am primit-o eu bate orice parenting la modă. Abia acum, în pandemie, am reuşit să fiu mamă adevărată, adică full time. Am avut timp să-mi ascult copilul, să-l înţeleg şi să văd de ce are nevoie. Am înţeles că nu trebuie să citeşti sute de cărţi ca să ştii cum să-l creşti, ci să-l asculţi, să-l auzi, să-l ajuţi, să-l iubeşti şi să fii fermă. Aşa am fost educată eu şi se pare că părinţii mei nu au dat greş”, spunea ea într-un interviu pentru clickpentrufemei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton