Prima imagine cu noua iubită a lui Bogdan de la Insula Iubirii. Alexandra are 20 de ani

 Pirvu Cristina
.

Bogdan de la Insula Iubirii şi Hannelore au pus punct mariajului lor. Cei doi au pornit pe drumuri separate. Se pare că bărbatul şi-a refăcut deja viaţa!

De peste trei luni de zile, Bogdan şi Hannelore nu mai formează un cuplu. Se pare că nu au putut trece peste greşelile din trecut şi au decis că le este mai bine separat. Amândoi îşi văd de proiectele lor, de planurile pe care le au, dar şi de viaţa amoroasă. S-a zvonit că Hannelore ar fi revenit în braţele lui Andi, iar Bogdan ar avea deja o relaţie stabilă.

Potrivit Spynews, noua iubită a lui Bogdan se numeşte Alexandra şi are 20 de ani. Tânăra este din Târgu Mureş, astfel că Bogdan Ionescu face numeroase sacrificii pentru relaţia nou începută. Conform unor surse, se pare că Bogdan face des drumul Timişoara-Târgu Mureş pentru a putea fi alături de noua sa iubită.

În imagine, cei doi au zâmbetele până la urechi, semn că sunt fericiţi.

Hannelore, despre noaptea de dragoste cu ispita Andi

Fără vreo jenă, Hannelore a vorbit despre presupusa noapte de dragoste pe care ar fi trăit-o alături de Andi. Ea nu a confirmat şi nici nu a infirmat declaraţia.

„Am ales să fac afirmații la această fotografie mai veche, deoarece aceasta este modul de teatru din viața mea. Îmi ocup timpul cu ceea ce îmi place. Sunt om și nu robot, trăiesc, simt și doresc, visez și sufăr. Vă motivez alegerile mele dar nu are sens, viața este ciudată, imprevizibilă și alegerile noastre nu au mereu o logică. Dar pot să vă spun ceva sigur: nu putem să ne împlinim mereu dorințele și aşteptările.

Nu am fost un înger de femeie, sunt efervescentă, agitată dar și pasională. Ce anume vreți să știți? Credeți că totul se rezumă la sex? Faptul că m-am întâlnit cu Andi nu înseamnă că m-am culcat cu el. Sunt un om asumat și știu că orice aș spune este interpretabil, de aceea am ales să tratez cu indiferentă acest subiect pană acuma și să îmi aleg bine cuvintele. În altă ordine de idei, vă mărturisesc faptul că nu locuiesc singură, nu locuiesc la apartament ci la casă, nu sunt niciodată singură și sunt însoțită mereu de cineva.  

 Mă întreb oare: De ce este atât de importantă viață mea, acțiunile mele, ținutele mele? Sunt un om simplu, care întotdeauna s-a îmbrăcat în acest fel și care nu consider că apariția mea la TV m-a schimbat în vreun fel sau altul. Înțeleg nevoia fiecăruia de a ieși în fată și de a-și da cu părerea, așa cum au ales să o facă unele dintre colegele de insulă, insă nu este și cazul meu. Așadar după cum probabil ați văzut, eu nu îmi dau cu părerea despre viață altora.

Sunt lucruri mai importante care îmi guvernează viața, la fel și atenția mea care este captată de ceva vreme de un cu totul alt bărbat, acela nu este Andi. Sunt o femeie liberă, viața personală mă privește, iar dacă aș fi ales să am o relație cu cineva, fie ea și pasageră ar fi fost strict problema mea.

Cred că ar trebui să înțelegeți cât de obositor poate fi pentru mine să fiu denigrată și acuzată pentru orice mișcare în fiecare zi și să primesc zeci de mii de mesaje pe rețelele de socializare de la oameni care îmi cunosc doar numele și atât. Nu mi-am dorit sub nicio formă afirmări, mi-aș fi dorit că viața mea privată să rămană privată și să nu trăiesc într-un stres continuu. Explicații dau celor care contează. V-am pupat!”, a spus Hannelore pe Instagram.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton