Anamaria Prodan rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa: ”Sunt mult prea fericită”

 Stamen Diana
.

La un moment dat, în presă izbucnise un scandal uriaș, iar Anamaria Prodan era acuzată că ar fi avut o relație cu Dan Alexa. La vremea respectivă, antrenorul divorțase de soția lui, iar sexy impresara se vedea din ce în ce mai rar cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Reghecampf a dezvăluit totul și a vorbit fără perdea despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Dan Alexa, pentru GSP. Vedeta susține că între ei nu există nimic și că dacă s-ar fi întâmplat ceva, presa sigur ar fi aflat. După multă vreme în care Anamaria Prodan Reghecampf a ales să nu comenteze prea multe pe baza acestui subiect, acum sexy impresara rupe tăcerea despre relația cu Dan Alexa.

Şi nici zvonurile şi părerile unora, că eşti sau ai fost cu Alexa, n-au fost adevărate?
Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia

V-a afectat în vreun fel relaţia toate aceste discuţii?
Ce credeţi, sunt cunoscută în România? Aş fi fost un subiect bun de presă să fiu prinsă cu Alexa? Dacă mă vedeam cu el m-ar fi surprins cineva? Se scrie de atâția ani că sunt cu Alexa, dar nimeni niciodată nu ne-a prins cu paparazzi. Pe mine 90 la sută din țară mă urăște! Nu mă prindeau ei cu un bărbat în ani de zile dacă eu eram singură în România și Laur prin Arabia sau prin Emirate? Nu puteau să mă prindă după o săptămână sau o lună? Femeile din România au fost cam toate prinse și date prin ziare, pe mine cine m-a văzut cu alt bărbat? Mamaie! Despre ce vorbim? Cum să am o relație cu Alexa când eu stau în Emirate, în America, în Italia și prin Germania, iar el pe la Călărași cu două antrenamente pe zi? Noi când ne vedeam? O dată la trei luni sau cum?

Dar relaţia ta profesională cu Alexa a fost afectată?
Vi se pare că eu când vorbesc cu Alexa despre fotbal, jucători, transferuri o fac pe ascuns? Vorbim de zece ori mai mult. Reghecampf a ieșit la televizor și-a spus că Alexa e cel mai bun să preia Steaua. A făcut-o de ce? Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu, iar în 46 de ani nu a zis nimeni, niciodată, că a mințit Prodanca. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!

Citește și: Cum împart averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf dacă ar divorța: 'De ce să mă ascund?'

Citește și: Anamaria Prodan, schimbare majoră de look. După ce a împlinit 46 de ani, impresara a început seria transformărilor

FOTO: Facebook

Anamaria Prodan si Dan AlexaAnamaria Prodan si Dan Alexa

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton