E oficial! Mila Kunis şi Ashton Kutcher aşteaptă al doilea copil

 Florentina Liutic
.

După o perioadă presărată cu multe zvonuri, iată că se comfirmă faptul că actriţa Mila Kunis este însărcinata cu cel de-al doilea copil al său.

 

mila

 

Mila Kunis şi Ashton Kutcher sunt împreună din 2012, iar pe 4 iulie cei doi vor aniversa un an de căsătorie. Se cunoşteau de mult, de pe vremea când jucau împreună în serialul „That ’70s Show',însă nimic nu anunţa atunci povestea de dragoste care avea să se înfiripe între ei.

 

mila&ashton

 

Mila şi Ashton au împreună o fetiţă de 1 an si jumătate, Wyatt Isabelle, care va deveni peste câteva luni sora mai mare. Mila mărturisea ca îşi doreşte să aibă mai mulţi copii într-o zi, iar dorinţa ei s-a împlinit extrem de repede.

 

Cât despre Ashton, un apropiat al lui a mărturisit că actorul în vârstă de 38 de ani „se luminează la faţa când vorbeşte despre  Wayatt şi bebeluşul care se urmează să se nasă. A fi tată este un lucru natural pentru el'.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton