Cum se relaxează Alina Eremia în această vară

 Florentina Liutic
.

Alina Eremia ne-a dezvăluit ce planuri are pentru acestaă vară, cum se relaxează şi care sunt cele mai frumoase amintiri alături de mama ei.

 

Vara aceasta se anunță foarte aglomerată pentru Alina Eremia. Cântăreața va susține mai multe concerte în țară, însă asta nu o împiedică să găsească timp şi pentru ea.

 

Ce planuri ai pentru vara aceasta?

Alina Eremia: Vara aceasta va fi una foarte plină. Am început deja promovarea noului meu single „De ce ne îndrăgostim”. Sunt programate foarte multe concerte, deci o să străbat țara în lung și-n lat, ceea ce mă bucură enorm de mult, așa că vara va fi despre muzică. Vacanță am avut la începutul lunii mai și a fost o vacanță binemeritată după doi ani de muncă intensă, așa că următoarea vacanța va fi peste doi ani (râde).

 

Și în timpul ăsta cum te relaxezi? 

Alina Eremia: Mă relaxez ascultând muzică, savurând un ceai seara sau uitându-mă la un film foarte bun.

 

Fiind mereu pe scenă, în luna reflectoarelor, tenul tău este în aproape permanență machiat. Cum îl îngrijești pentru a rezista?

Alina Eremia: Nu sunt adepta tratamentelor faciale, am foarte mare grijă să-l curăț bine, să încerc să-l las să respire cât mai mult. Folosesc cremă de zi și de noapte, rar îmi pun măști faciale. Mă bucur de un ten bun, și aici o moștenesc pe mama.

 

Apropo de mama ta, descrie-mi o amintire frumoasă pe care ați trăit-o împreună

Alina Eremia: Sunt foarte multe, mama mi-a fost alături în cele mai importante momente din viața mea. Chiar și shooting-ul pe care l-am făcut pentru campania „Mamă & Fiică” a fost foarte drăguț, iar cu aceasă ocazie mi-am seama că mama cochetează foarte bine cu camera. M-am bucurat că am reușit să petrecem mai mult timp împreună și a văzut și ea cum este în lumina reflectoarelor.

 

Adina Vilcea, Foto: Facebook

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton