E oficial! Când începe sezonul 5 din Insula Iubirii, la Antena 1. Concurenții sunt gata să își testeze relațiile

 Pirvu Cristina
.

Sezonul 5 de la Insula Iubirii debutează mai repede decât se așteptau toți. În mai puțin de jumătate de an de la sfârșitul sezonul 4, cel nou va apărea pe post, la Antena 1. Concurenții sunt pregătiți, dar mai ales ispitele care au un rol deosebit de important! 

Alte cupluri sunt pregătite să își testeze iubirea în cel de-al cincilea sezon Insula Iubirii de la Antena 1. Mulți fani așteptau show-ul, chiar de la sfârșitul ediției cu numărul 4.

Sezonul 5 din „Insula iubirii', difuzat pe Antena 1 și pe Antena Play, va debuta pe 22 aprilie, de la ora 20.00.

https://www.instagram.com/p/Bv8qe8_I34u/

La doar cinci zile de la încheierea filmãrilor pentru cel de-al patrulea sezon, „Insula Iubirii' a primit o nouă serie de concurenți dispuși să își testeze relațiile. Astfel, în timp ce foștii concurenți încă încercau să învețe să trăiască cu consecințele faptelor lor, alte cupluri la fel de încrezătoare și de determinate să câștige lupta cu ispitele au pornit la drum convinși că iubirea lor va triumfa.

„N-o să înţeleagă nimeni până nu ajunge aici şi nu trăieşte! Oricui aş spune că m-am îndrăgostit în două ore ar spune că n-am cum, că sunt prost'mărturisește unul dintre concurenți.

Mircea, despre sezonul 5 Insula Iubirii

Mircea, manechinul care anul trecut se îndrăgostise de Mirela, dezvăluie că de această dată nu se mai implica în nici o poveste de dragoste cu vreuna dintre concurente.

„Şi de data aceasta mi-am făcut rolul. Să îl numim rol de data aceasta, pentru că în patru am fost mult mai atent personal. De data asta m-am menţinut mai mult pe rolul meu de ispită. Ai învăţat să te menajezi mai mult cu sentimentele? Să spunem şi aşa, dar am încercat să îmi fac rolul meu şi datoria mea, nu a mai fost Mircea, omult 100%, a fost mai mult spre Mircea ispita’, a spus Mircea la Antena Stars.

Pe de altă parte, Nicoleta este mândră de ceea ce a făcut pe INSULA IUBIRII.  A fost ultimul sezon în care a participat, dat fiind faptul că acum are o relaţie.

Foto: Colaj

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton