Brigitte Năstase și Florin Pastramă, prima vacanță în doi. Ce destinație au ales

 Stamen Diana
.

Brigitte Năstase și Florin Pastramă au fost eliminați de la Ferma, iar acum au plecat în prima vacanță în doi. Cei își continuă relația și după terminarea emisiunii de la ProTV. Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au făcut bagajele și au plecat în Veneția. 

Brigitte Năstase este îndrăgostită până peste cap de Florin Pastramă și asta se poate observa. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a găsit fericirea în brațele fostului iubit al Ralucăi Podea. Cei doi au plecat în prima lor vacanță și au ales ca destinație Veneția.

După ce au fost eliminați de la Ferma, Brigitte Năstase și Florin Pastramă nu se mai ascund deloc. Cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare și își trăiesc iubirea cu maximă intensitate. În vacanța din Veneția s-au pozat împreună, iar pe chipurile lor se poate vedea fericirea.

Fostul iubit al lui Brigitte Năstase este dezamăgit

Momentele tandre și apropierea dintre Florin Pastramă și Brigitte Năstase a stârnit un val de controverse atât în casa de la Ferma, cât și pe rețelele de socializare. Cornel, iubitul vedetei, a avut o reacție neașteptată când a văzut imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă.

Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă‘, a declarat iubitul lui Brigitte Năstase, Cornel Oană pentru Click.ro.

Când a plecat la Ferma, Brigitte Năstase a dat de înțeles că este o femeie singură, însă Cornel Oană a declarat că ei încă sunt împreună.

Citește și: FERMA 2019. Pastramă a dus-o pe Brigitte la biserică și i-a jurat credință. Totuşi, mai iubeşte încă o femeie

Citește și: Sora Claudiei Pavel a fost dată afară de la Ferma. A acuzat-o pe Brigitte Năstase că a otrăvit-o pe Claudia

FOTO: Instagram, Facebook

Brigitte Năstase și Florin PastramăBrigitte Năstase și Florin Pastramă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton