Dustin Diamond, Screech din Salvați de clopoțel, diagnosticat cu cancer în stadiul 4!

 Oana Pantazi
.

Actorul Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, cunoscut pentru rolul său din serialul pentru adolescenți Salvați de clopoțel, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul 4! A ajuns la spital acuzând dureri în tot corpul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dustin Diamond, devenit celebru datorită rolului său carismatic din Salvați de clopoțel, serial unde i-a dat viață simpaticului tocilar Screech, a fost spitalizat săptămâna trecută, după ce a simțit durere în tot corpul', fiind diagnosticat cu cancer în stadiul 4, a confirmat managerul său în cursul zilei de ieri.

Diamond, în vârstă de 44 de ani, a fost internat într-un spital din Florida după ce s-a simțit rău, a declarat purtătorul său de cuvânt pentru NBC. Rezultatele analizelor au confirmat însă suspiciunile medicilor. Dustin diamond suferă de cancer de gradul 4, iar acum actorul așteaptă rezultatele testelor medicale pentru a afla natura și localizarea bolii. De altfel, Dustin ar fi avut dureri și din cauza afecțiunii virale Zona Zoster, de care suferă.

Noi încă facem multe teste. (…). În acest moment, este o situație foarte gravă. Cer tuturor să trimită gânduri pozitive și rugăciuni pentru el', a declarat Roger Paul, reprezentantul lui Diamond, pentru publicația USA Today.

Veștile triste au fost confirmate și pe pagina personală a actorului, unde fanii au fost îndemnați să se roage pentru el și să-i trimită gânduri bune.

dustin-diamond7dustin-diamond7

Dustin Diamond a amânat vizita la doctor!

Deși, de ceva timp, Dustin Diamond avea o umflătură suspectă la gât, actorul a amânat vizita la doctor de teamă să nu fie fotografiat, iar imaginile să fie postate pe internet, a povestit un prieten de-al său pentru publicația The Sun.

Din păcate, în stadiul 4 de cancer, boala s-a răspândit și la alte organe, iar actorul urmează să înceapă chimioterapia în această săptămână. De altfel, există temeri că actorul ar suferi de un anumit timp de cancer, deoarece în familia sa există antecedente în acest sens, iar mama sa a murit de cancer mamar.

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani: „Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Bogdan Stanoevici nu va fi înmormântat creștinește. Unde este depus trupul neînsuflețit al actorului

Citește și: Dovada că Andra Volos de la Puterea Dragostei nu l-a uitat pe Bogdan Mocanu: „În cinstea fostului”

Citește și: Cristina Șișcanu, probleme în familie pentru că își răsfață prea mult fiica! „Mi-au reproșat și mama, și Mădălin…”

Screech, tocilarul devenit băiat rău

Dustin Diamond a interpretat unul dintre personajele-cheie din Salvați de clopoțel și a apărut în serial de la început până la final. Faimosul serial a avut premiera în România în 1992 şi, alături de Bevery Hills 90210, a fost unul dintre serialele care s-au bucurat de o mare popularitate în ţara noastră. Adulţii trecuţi de 30-35 de azi încă îşi amintesc poantele lui Screech, tocilarul grupului de liceeni, interpretat cu mult talent de Dustin Diamond.

Dustin Diamond era cel mai tânăr actor din grupul Salvați de clopoțel: avea doar 12 ani, iar creatorul serialului a recunoscut că nu l-ar fi ales dacă îi știa din prima vârsta sa reală.

Cu 12 ani în urmă, Dustin Diamond era dator 2 milioane de dolari statului american, deoarece refuzase mult timp să-şi plătească utilităţile, iar la un moment dat a fost la un pas de a-şi pierde locuinţa, din cauza ipotecii. Pentru a scăpa de datorii, el a vândut tricouri inscripţionate cu „Am plătit 15 dolari pentru a salva casa lui Screech.

În anul 2014, în urma unei altercaţii avute într-un bar, Dustin Diamond a înjunghiat un bărbat, astfel că a ajuns la închisoare, pentru vătămare şi posesie ilegală de armă albă acolo unde a petrecut câteva luni bune. El a fost eliberat condiţionat, dar pentru că a încălcat anumite reguli, a ajuns din nou după gratii în anul 2016, pentru posesie de droguri.

De asemenea, el a lansat după terminarea serialului un volum intitulat „Behind the Bell, în care a făcut „dezvăluiri din culisele celebrei producţii, printre care a menţionat consumul de droguri şi „un comportament sexual inadecvat. 

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton