Ce mănâncă, de fapt, concurenții Survivor. Așa arată meniul lor zilnic

 Lupescu Anca
.

Concurenții de la Survivor sunt puși în situații dificile. Ei trebuie să își construiască singuri adăpost pentru a dormi, dar trebuie să își și procure singuri hrana din junglă. În Republica Dominicană, doar cei care câștigă probele sunt favorizați, așa că nu se pune problema de mese copioase sau paturi confortabile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă probele solicitante în care se confruntă cele două echipe, participanții sunt nevoiți să trăiască în jungla Dominicană, să își facă un loc în care să se adăpostească de vremea rea, dar și să caute de mâncare.

Concurenții primesc din partea producătorilor doar orez,pe care îl gătesc singuri. Adesea, ei îl pregătesc cu nuci de cocos sau cu alte plante comestibile pe care le găsesc în împrejurimi.

Prima zi în sălbăticie la Survivor

Echipa Faimoșilor a pierdut prima probă, așa că concurenții au întâmpinat greutăți în privința mâncării. Ei au fost nevoiți să caute hrană în junglă și tot ce au găsit a fost nuca de cocos, care le-a prins bine înainte de cel de-al doilea duel.

Concurenții care se vor lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, dar și pentru marele trofeu Survivor România 2021, sezonul 2, sunt pregătiți de confruntare. Echipa Faimoșilor este formată din Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

images-1-2images-1-2

Ei se vor lupta cu Războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara. 

Concurenții Survivor România vor fi în situația de a-și construi singuri adăpost, de a-și procura hrană prin abilitățile fizice și inventivitate, și vor fi nevoiți să aplice o strategie pe termen lung pentru a-și construi alianțe și a rezista cât mai mult în concurs.

Jador, criză de nervi la Survivor

În Republica Dominicană lupta pentru supremație se adâncește, iar spiritele sunt tot mai încinse, iar Jador tocmai ce a demonstrat, la Survivor, cât de întinși sunt, în realitate nervii tuturor concurenților.

După ce, duminică seară, Războinicii și faimoșii s-au duelat, premiul fiind unul important pentru ambele tabere, luni seară marii câștigători au fost tot Războinicii, care au câștigat un kit de unelte.

Victoria i-a bucurat foarte mult deoarece kitul urmează să le folosească pentru a-și construi un acoperiș deasupra capului. Din nefericire, victoria Războinicilor i-a demoralizat pe Faimoși, în scurt timp ambele tabere începând să se certe. Iar cel care nu și-a putut stăpâni deloc nervii și a avut o ieșire nervoasă neașteptată a fost chiar Jador.

Citește și: Cine este Jador, de la Survivor, și care este numele lui real

Citește și: Doliu în televiziune! A murit Victor Țăruș, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la TVR. Cauza morții

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:„Îmi spune că sunt iubita lui perfectă’/ EXCLUSIV

Citește și: Ioana Simion, noi dezvăluiri după scandalul cu Ilie Năstase și implicarea lui Nick Rădoi.„Mi s-a părut total nepotrivit să se amestece între mine și Ilie’

Citește și: Cine este și cum arată fosta soție a lui Florin Busuioc.Este medic și i-a dăruit un băiat care trăiește departe de el

Concurentul și-a pierdut cumpătul și a aruncat cu decorul amenajat pentru traseu direct înspre Războinici. Ulterior, s-a îndreptat spre colegii lui, pentru a-și reveni, însă aceștia nu au lăsat nesancționată ieșirea lui Jador la Survivor.

„Liniștește-te, asta este, viața merge înainte’, i-a spus cătălin Moroșanu lui Jador, în încercarea de a-l liniști și a-l ajuta să meargă înainte.

„Așa e el prost. E al nostru, ce să-i fac?! E prost, dar e al nostru’, a comentat Culiță Sterp.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton