După pictorialul din VIVA! care s-a viralizat, Adina, fetița de la Glina, a fost invitată la televiziuni și a primit nenumărate oferte de modeling!

 Oana Pantazi
.

Pentru Adina, fetița de la Glina, care trăiește alături de mama și de frații ei în condiții greu de descris, în apropierea gropii de gunoi, încep să se schimbe lucrurile. Raza de soare a ieșit odată cu inițiativa VIVA! de a face un pictorial de modă cu Adina, pictorial care s-a viralizat și deja a început să-i schimbe viața.

Cazul micuței Adina, fetița de la Glina, care la vremea aceea avea 10 ani, a fost îndelung mediatizat în presă. În luna decembrie 2016, colegii de la Libertatea semnalau pentru prima data cazul familiei Asăvoaie, care trăiește la o aruncătură de băț de Groapa Glina, în condiții de nedescris. Paradoxal, în cel mai imund loc din lume au descoperit niște copii de o frumusețe aproape ireală, care, în pofida faptului că trăiau la limita subzistenței, nu-și pierduseră inocența și nici speranța. Impresionați de drama micuților rămași fără tată, cititorii Libertatea au trimis atunci donații pentru a-i ajuta pe orfanii năpăstuiți și pe mama lor să iasă din iarna grea.

Adina, fetița de la Glina, are șanse să-și schimbe viața

Trei ani mai târziu, lucrurile nu s-au schimbat prea mult – mama celor 4 copii, supranumiți păpușile de la Glina, lucrează ca femeie de serviciu și toți se întrețin din veniturile sale modeste, dar femeia speră că măcar ei vor reuși să-și depășească condiția și să scape de sărăcie… Și iată că Adina, acum o adolescentă superbă, în vârstă de 13 ani, promite deja să aibă un viitor luminos. Iar asta deoarece demersul nostru de a face un pictorial de modă cu Adina în VIVA! s-a viralizat și am fost contactați atât de televiziuni, care au dorit să-i mediatizeze povestea, cât și de de către persoane care activează în industria modelingului, care vor să-i ofere Adinei joburi.

Fetița de la groapa de gunoi, viitor fotomodel

Adina a avut ieri prima sa apariție la o televiziune, adolescenta fiind invitată, alături de mama ei , la emisiunea „Răi, da’ buni”, unde au povestit cum a fost viața lor după ce capul familiei a murit, iar mama a fost nevoită să-și întrețină copiii dintr-un salariu de femeie de serviciu de 800 de lei și din alocația celor mici, de 600 de lei!

I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei, a povestit mama copiilor.

Adina, care a participat deja la un festival de modă, a povestit că primește zilnic telefoane de la diverse agenții de modă și i se propun joburi. De când a pozat pentru VIVA! și imaginile s-au viralizat, adolescenta a fost asaltată nu doar de oferte de joburi în modeling, ci și de oferte de ajutor, venite atât de la oameni simpli, cât și de la vedete. Să sperăm că Adina va reuși să valorifice această notorietate venită peste noapte și că va fi consiliată de oamenii potriviți, pentru că, până la urmă, nu e decât o copilă!

Foto: VIVA!, Facebook, Instagram

Adina-de-la-GlinaAdina-de-la-Glina
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton