Ce parfumuri poartă vedetele de la Hollywood atunci când nu sunt plătite să facă reclamă unor branduri

 bogdan.galca
.

Multe vedete de la Hollywood au zeci de parfumuri în arsenalul lor, însă cu toate acestea majoritatea au o aromă-semnătură pe care o poartă cel mai frecvent. Unele actrițe sau cântărețe și-au lansat propriile parfumuri, însă asta nu înseamnă neapărat că preferatele lor sunt aromele brandului lor. De-a lungul timpului, unele vedete au mărturisit în interviuri care sunt parfumurile pe care le preferă și motivele pentru care rareori se abat de la ele:

Victoria Beckham folosește parfumuri de nișă create de Vilhelm Parfumerie, pe care le consideră a fi „super șic'. Aroma preferată de Beckham amintește de epoca de aur a Hollywood-ului, fiind creată cu gândul la vedete precum Marilyn Monroe sau Ava Gardner. 

Cate Blanchett este una dintre cele mai elegante și rafinate actrițe de la Hollywood, însă actrița preferă în general aromele care exprimă dorință, risc, entuziasm și plăcere. Blanchett a vorbit adeseori despre pasiunea ei pentru parfumurile Armani, despre care spunea că au puterea de a te trece printr-o multitudine de stări și sentimente. Probabil acesta este și motivul pentru care actrița a acceptat să devină ambasadoarea brandului pentru parfumul Si. 

Modelul Ashley Graham nu se desparte de parfumul ei Chloé Eau de Parfum și spune că nu poate trăi fără el. Aroma acestui parfum este una feminină, discretă, potrivită mai ales pentru femeile elegante, care preferă să iasă în evidență prin rafinamentul lor. 

Actrița Gemma Arterton a declarat într-un interviu recent că parfumul pe care îl preferă este unul bărbătesc. Arterton folosește Acqua di Parma Colonia Essenza, un parfum cu note fresh de citrice, al cărui miros nu este însă unul greoi sau foarte puternic. „Îmi amintește de mirosul de haine proaspăt spălate. Prietenii știu cât de mult îmi place, așa că primesc o sticluță cadou în fiecare an, de Crăciun, alături de o lumânare parfumată cu aceeași aromă', spune actrița. 

Suki Waterhouse nu folosește prea des parfum, dar atunci când alege să o facă preferă Amo Ferragamo, de la Salvatore Ferragamo. Pentru a mirosi cât mai bine, vedeta face baie în apă aromată cu uleiuri esențiale și săruri minerale, spunând că preferă mai degrabă un miros natural și cât mai discret.

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, are două parfumuri preferate, pe care le alternează în funcție de starea ei de spirit. Fosta actriță dezvăluia într-un articol de pe blogul ei, The TIG, că folosește parfumul Jo Malone London Wild Bluebell și Bvlgari Blv II. 

Susan Sarandon este o altă actriță care preferă mirosurile masculine și alege adeseori parfumuri bărbătești. „Nu am un parfum-semnătură, dar îmi plac foarte mult mirosurile masculine, precum cel de lemn de santal. Am tendința să-mi schimb parfumul atunci când primesc un rol nou; mă folosesc de aromă pentru a intra în atmosfera filmului', spunea actrița într-un interviu.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a dezvăluit că a purtat în ziua nunții cu Prințul William parfumul White Gardenia Petals, de la Illuminum. Brandul, relativ necunoscut până atunci, a devenit peste noapte extrem de căutat și apreciat. Sticluțele lor de 50 de ml de parfum s-au epuizat într-o singură zi, imediat ce s-a aflat că este preferatul lui Kate Middleton.

Blake Lively este o mare fană a brandului Gucci, așa că și parfumul ei preferat este Gucci Eau Premiere. În general, actrița preferă aromele florale și fructate, iar pasiunea ei pentru acest miros a atras atenția Gucci, care a transformat-o în imaginea parfumului. 

Angelina Jolie preferă aromele senzuale, dar care pot fi purtate la orice moment din zi și a declarat, într-un interviu acordat People’s Magazine, că nu îi plac mirosurile foarte puternice sau dulci. „Mama mea purta Guerlain, iar acest parfum este și pe placul meu, pentru că știu ce muncă depun ei pentru fabricarea lui, cum lucrează cu comunitățile, de unde își iau ingredientele', a declarat actrița, devenită ambasadoare a parfumului Mon Guerlain. 

Sursa foto: CC BY-SA 2.0/Creative Commons
(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Sephora

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton