După ce s-a îngrășat, Loredana Chivu a ajuns pe masa de operație: "Nu m-am simțit niciodată grasă"

 Oana Pantazi
.

După ce a luat proporții din cauza unor probleme de sănătate, Loredana Chivu a ajuns pe masa de operație, unde a suferit o intervenție extrem de dificilă. Operația a durat nu mai puțin de trei ore, fiind vorba despre o intervenție cu anestezie totală. Iată care este starea ei de sănătate acum.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Că frumusețea, la fel ca și sănătatea, se întreține cu mult efort o dovedește și Loredana Chivu, care, recent, a suferit o operație extrem de dificilă. Dat fiind că trăiește din imagine, Loredana Chivu a fost întotdeauna foarte atentă în privința aspectului fizic, însă, în ultima perioadă, aceasta a luat proporții, fapt remarcat și de miile ei de fani din mediul online. În cele din urmă, după ce a fost victima bullyingului în social media, Loredana a luat o decizie drastică…

Loredana-Chivu-operatie-liposuctie-1Loredana-Chivu-operatie-liposuctie-1

Loredana Chivu a suferit o operație extrem de dificilă, după ce s-a îngrășat

Loredana Chivu povestea, cu ceva timp în urmă, despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultimul timp din cauza problemelor de sănătate. Atunci, ea a mărturisit că se confruntă cu o toleranță la insulină, și anume un pre-diabet. din păcate, regimul strict dat de nutriționist nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, așadar Loredana chivu a ales să facă o operație de liposucție, în Turcia.

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Citește și: Loredana Chivu a suferit un avort spontan, acum câțiva ani: „Am vrut să mă sinucid, m-am trezit la Terapie Intensivă aproape moartă'

Citește și: Un alt cuplu s-a destrămat la Insula Iubirii: „Mă bucur să iau această decizie”

Citește și: Cum împart Andreea Bălan și George Burcea custodia fetelor, Ella și Clara: „Mulți au crezut că îl decad din drepturi'/ EXCLUSIV

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine.

Dumnezeu a făcut să fiu aici, pentru că eram programată la alți doctori, la noi, în România, și cumva așa s-a întâmplat, și mă bucur din suflet, pentru că totul a ieșit foarte bine, operația a decurs foarte bine și recuperarea post operatorie, nu am avut dureri cum am auzit în alte cazuri, că sunt dureri destul de mari la această operație, este una dintre cele mai grele și riscante operații', a declarat Loredana Chivu la o emisiune TV.

Operația a durat mai bine de 3 ore

Dat fiind că regimul ținut nu a dat rezultate, Loredana Chivu a decis să facă o operație de liposucție pentru a scăpa de kilogramele acumulate. Această intervenție necesită însă să ai un anumit număr de kilograme, iar faptul că a pus pe ea a ajutat-o pe Loredana, care ar putea scăpa, astfel, și de problemele create de intoleranța la insulină.

„Operația a durat cam trei ore, trei ore și jumătate… Am mai stat puțin la reanimare, iar când am ajuns în salon eram complet trează, eram complet fresh. M-am simțit foarte bine după operație și lucrul ăsta m-a uimit, pentru că nu mă așteptam, mă așteptam să fiu foarte rău, pentru că totuși am avut anestezie totală, am fost intubată.

Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Oricum știam dinainte că o să am această operație și știam că am nevoie de un anumit număr de kilograme, ca să fac această operație, să-mi iasă bine, așa cum îmi doream eu. Din această cauză, eu nu m-am simțit niciodată grasă și eu am pus pe mine oarecum intenționat', a mai adăugat Loredana Chivu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton