Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc astăzi! Primele detalii despre nuntă

 Dumba Gabriela
.

Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc astăzi! În sfârșit, după mai multe amânări, Roxana și Florin spun astăzi un „Da” hotărât, petrecerea de nuntă fiind o surpriză pe care manelistul i-a oferit-o soției sale, în avans de ziua ei, de pe 3 iunie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Salam se însoară astăzi, pe 1 iunie, iar Roxana Dobre este cum nu se poate mai fericită că va fi soția bărbatului pe care îl iubește de opt ani. Manelistul a ales un loc select pentru marea petrecere și s-a asigurat ca totul să fie ca la carte.

92306-florin-salam-si-roxana-dobre_XL92306-florin-salam-si-roxana-dobre_XL

Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc astăzi

Salam a dorit ca evenimentul să fie un cadou în avans pentru ziua alesei sale, care este pe 3 iunie și a avut grijă ca totul să fie perfect, până în cele mai mici detalii.

Însă, contrar așteptărilor, Florin Salam nu va face o petrecere mare, fastuoasă, precum cele la care este invitat să cânte, ci a ales un eveniment restrâns, o nuntă la care sunt invitați doar prietenii foarte apropiați.

Citește și: Elena Chiriac a avut o cădere nervoasă în finala Survivor România 2022:„Pierd, sunt slabă’

Citește și: Fosta prințesă a Qatarului, acuzații grave aduse fostului soț, înainte să fie găsită moartă:'M-am simțit sugrumată'

Citește și: Roxana Dobre, mai sexy ca niciodată!Mamă a trei copii, iubita lui Florin Salam arată perfect în rochie mini

Unde are loc nunta lui Florin Salam. Primele detalii

Nunta lui Florin Salam va avea loc la malul mării, așa cum a visat dintotdeauna Roxana Dobre, iar cei doi îndrăgostiți vor spune 'DA!' în sunetul valurilor.

Potrivit evz.ro, cununia civilă va fi oficiată pe plaja clubului Nuba, la ora 17.00. Biserica aleasă pentru ceremonia religioasă este Adormirea Maicii Domnului, din Mamaia, iar marea petrecere va fi în clubul Nuba.

Întreaga petrecere de nuntă este realizată special pentru Roxana, aniversarea zilei sale de naştere fiind pe 3 iunie. Deşi celebrarea ar fi trebuit să fie o surpriză, mireasa a fost vigilentă, mai ales că petrecerea fastuoasă a necesitat pregătiri deosebite, așa că a fost și ea implicată în organizare.

Nunta lui Florin Salam a fost amânată din cauza pandemiei

Florin Salam și Roxana Dobre au visat să facă nunta în 2020, în Dubai, dar au amânat-o din cauza pandemiei. Manelistul a sperat ca restricțiile să fie eliminate, dar a avut parte de o altă veste proastă.

În seprembrie 2020, fratele lui Florin Salam a murit, așa că manelistul a ținut doliu și nunta nu a mai fost posibilă.

De data aceasta, nimic nu a mai stat în calea visului lor de a se căsători în fața lui Dumnezeu și vor avea parte astăzi de nunta mult visată.

Ce intervenție estetică și-a făcut Roxana Dobre, înainte de nunta cu Florin Salam

Potrivit spuselor Roxanei Dobre, intervenția estetică la care a apelat recent se numește definirea mandibulei. După ce s-a lăsat pe mâinile medicului estetician, iubita lui Florin Salam s-a afișat extrem de zâmbitoare pe Instagram.

Aceasta a postat mai multe imagini la InstaStory în care le spunea urmăritorilor ei cât de mult îi place cum arată acum.

„Îmi place mult, mult, mult, rău de tot! Definirea mandibulei’, a spus Roxana Dobre, partenera lui Florin Salam, la InstaStory.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton