Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale: "A doua zi după înmormântarea ei..."

 Dumitrache Laura
.

Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale. Nicola este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Mihai Alexandru. Vedeta a vorbit recent despre cele mai importante persoane din viața ei, dar și despre drama trăită după moartea mamei sale. Artista se afla la concert când a aflat teribila veste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale. Nicola este una dintre cele mai bune voci din țara noastră. Aceasta a debutat la începutul anilor 1990 pe scena muzicii românești, făcând furori cu vocea sa. Deși mereu își face apariția cu zâmbetul pe buze, puțină lume știe că artista a trăit o adevărată dramă. Mama Nicolei s-a stins din viață, iar cele două aveau o relație apropiată.

nicolanicola

Nicola a aflat că cea care i-a dat viață suferă de o boală cumplită și a încercat să o protejeze până în ultima clipă. Mama a fost cea mai bună prietenă a artistei și a suferit foarte mult dinainte de a murit, deoarece știa că nu poate face nimic pentru a o salva.

Citește și: Carmen Tănase i-a cerut scuze public Biancăi Drăgușanu, pentru că i-a rostit numele:„Eram foarte nervoasă…'

Citește și: Anamaria Prodan, declarații neașteptate despre Reghe:„Copiii își vor ridica tatăl de la pământ'

Citește și: Ce a făcut David, fiul Andreei Mantea, după ce a luat 3.000 de lei din casă, fără știrea mamei sale:„S-a dus la…'

Citește și: Emil Rengle, după ce Cătălin Zmărăndescu a spus că i-ar fi făcut avansuri la Survivor:„Dacă complimentez pe cineva…'

Drama trăită de Nicola după moartea mamei sale

Nicola, în vârstă de 53 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Deși este cunoscută de multă lume, puțini sunt cei care știu că artista a trecut printr-o mare dramă. În urmă cu câțiva ani, cea care i-a viață și prietena ei cea mai bună, a plecat dintre noi. Recent, vedeta a vorbit despre cât de singură s-a simțit atunci când și-a pierdut mama.

„Am stat mult pe lângă mama, care îmi tolera nebuniile' mele, că doar așa s-a trezit într-o zi cu casa plină de rățuște și covorul din sufragerie dat la o parte că să aibă rățuștele pe unde să treacă. Lăsând astea la o parte da,  cu ea vorbeam de toate și asta mă ajuta mult. Și niciodată nu a folosit ceea ce îi spuneam despre mine împotriva mea.Mama m-a învățat să nu uit niciodată de unde am plecat.De aceea cred că acea comunicare liberă și necondiționată,  pe care am avut-o cu ea, îmi lipsește foarte mult…de când ea a plecat la cele sfinte.

(…) A fost foarte, foarte greu când a murit mama. Mă simțeam atât de singură. Plecase cea mai bună prietenă a mea. Dumnezeu mi-a dat putere să merg mai departe. A doua zi după înmormântarea ei eram înapoi în turneu și cântam, iar publicul nu știa ce e în sufletul meu. Dar scena mă mai scotea din starea de suferință”, a spus Nicola pentru fanatik.ro.

Nicola: „Am fost o rebelă cu o inima mare”

Celebra artistă a vorbit și despre copilăria sa, aducându-și aminte cum a trăit fiecare clipă a adolescenței. Nicola a mărturisit că făcea toate nebuniile, având o copilărie frumoasă. De asemenea, artista a spus că sora ei a învățat-o foarte multe, dar relația lor a fost mereu apropiată.

„Copilul Nicola și-a trăit copilăria din plin. Am fost o rebelă cu o inimă mare. Nu trebuia să-mi spui ' nu fă aia', că fix pe aia o făceam.  De câte ori îmi spunea mama să vin de la școală direct acasă, iar eu mă opream să mă dau în leagăne sau să mă urc în copaci.(…)Când eram mică, îi ceream lui tata să mă ducă să văd avioane și mă ducea la aeroportul Băneasa„, a mai spus Nicola.

Nicola a devenit bunică

Nicola a fost căsătorită de două ori, iar ultimul soț a fost compozitorul Mihai Alexandru. Din aceste două relații, artista are trei copii. Fiul cel mare, Andrei, care locuiește în Anglia are o fetiță, Rhea Maria. Micuța a fost botezată în Anglia și este tratată ca o o adevărată prințesă de către toată familia.

Fiul meu, Andrei, este în Anglia de trei ani, munceşte acolo şi s-a şi căsătorit. A mai fost pe aici cu soţia, însă de la anul mă voi duce şi eu în vizită pe la ei. Fiica mea, Maria Antonia, a terminat facultatea şi predă copiilor canto şi pian. Iar Jonathan este la Conservator şi joacă la Opera Comică. Îi iubesc foarte tare şi sunt foarte mândră de ei', declara artista in urmă cu ceva timp, relatează click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton