Drama neștiută din viața lui Cosmin Stanciu de la Survivor: ”Au murit”

 Lupescu Anca
.

Cosmin Stanciu a trecut printr-o încercare extrem de grea. Ambii părinți i-au murit, iar în semn de respect și iubire față de ei, concurentul Survivor și-a tatuat chipurile lor pe piept. Faimosul de la Survivor duce cu el o mare durere în suflet. Cosmin Stanciu a rămas fără ambii părinți, de puțină vreme.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu toate acestea, el a demonstrat o tărie de caracter deosebită, iar puterea cu care își finalizează traseele este una impresionantă. Deși a rămas fără mamă și fără tată de puțină vreme, Cosmin Stanciu încearcă să rămână puternic și stabil. Nu își arată durerea, deși sufletul lui este făcut bucăți. A venit la Survivor ca să câștige, iar acest gând îl are în fiecare probă pe care o duce la bun sfârșit.

survivor-romania-prima-editie-1survivor-romania-prima-editie-1

'Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare',a declarat Cosmin Stanciu pentru WOWbiz.ro.

Cosmin Stanciu și-a tatuat părinții pe piept

Cosmin Stanciu  și-a tatuat părinții pe piept. În Republica Dominicană, el a plecat cu gândul de a câștiga în special pentru cei doi oameni care i-au dat viață și cărora le spune, de acum, 'îngeri păzitori!!'

'E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit', a mai comentat Cosmin Stanciu.

Cosmin Stanciu și-a tatuat chipul părinților săi pe piept.

Citește și: Mariano Starlin Belen Medina, de la Survivor, are o fetiță adorabilă.Cum arată familia lui

Citește și: Scandal la Survivor între Georgiana Lupu și Musty Camara!Au fost la un pas de bătaie

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:'Femeie, vrei să mori?'

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor:„În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac’/ EXCLUSIV

'Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu.Am și un raspuns, mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig', a spus Cosmin.

Telespectatorii vor putea urmări reality show-ul filmat în Republica Dominicană, cinci zile din șapte. Mai exact, emisiunea Survivor România 2021, sezonul 2, va fi difuzată în fiecare miercuri și joi, de la 22:00, și de vineri până duminică, de la ora 20:00 la Kanal D.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton