Horoscop 18 ianuarie. O perioadă delicată pentru unele zodii și chiar conflicte cu autoritățile

 Dumba Gabriela
.

Horoscop 18 ianuarie. Începutul de săptămână este agitat pentru unele zodii și pot izbucni conflicte cu urmări pe termen lung cu șefii sau autoritățile. Orice ar fi, păstrați-vă calmul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 18 ianuarie 2021 Berbec

Săptămâna începe bine, Berbecii sunt motivați, sunt mobilizați și hotărâți să facă lucruri mari. Pentru unii, probleme financiare, pentru alții  probleme cu autoritățile. În tot cazul, cadrul în care își desfășoară activitatea este constrângător. Prietenii văd noua putere din voi și este timpul să începeţi să o vedeţi şi voi!

Horoscop 18 ianuarie 2021 Taur

O săptămână care începe mai liniștit și mai relaxat, foarte multă încredere că lucrurile se rezolvă. Aveți mai multă răbdare, însă, și păstrați-vă calmul pentru că puteți regreta mai târziu. Și chiar nu merită să stricați tot pentru un minut de furie. Este timpul să sărbătoriţi faptul că vă simţiţi mai stabil ca niciodată în viața voastră personală. Oamenii cu care vă petreceţi timpul, ştiu, vă acceptă şi vă iubesc exact cum sunteţi.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Gemeni

Săptămâna începe bine, cu optimism și încredere, poate chiar cu vești bune de la prieteni. Alții pot constata că sunt comentați, bârfiți de diverse persoane din jur. S-ar putea să vă fie greu să vă înțelegeți cu cineva care vă place de obicei, dar nu va dura foarte mult, așa că nu vă faceți griji, potrivit observatornews.ro. Există o mulțime de tensiune între voi doi, fără vina dvs. și nu puteți face nimic pentru a o atenua. Așteptați să treacă de la sine.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Rac

Este o săptămână care începe în forță, Racii pot lua decizii mari. Atenție, pot apărea tensiuni cauzate de greșelile pe care le fac alții. Fiţi în căutarea unei stării de spirit incredibile pentru a scăpa de supărare pe unul dintre cei mai importanți oameni din viața voastră. S-ar putea să vă supere fără niciun motiv, dar este probabil pentru că lucrurile nu merg atât de bine în cariera lor. Încearcă să nu deveniţi prea defensivi.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Leu

Săptămâna aduce încredere și mobilizare și Leii pot realiza lucrurile chiar la distanță. Voi aţi putea primi vești bune astăzi. De fapt, s-ar putea să vă trimită în al nouălea cer. Trebuie să fiţi atenţi să nu vă lăsaţi entuziasmul să vă distragă prea mult de la afacerea în cauză.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Fecioară

Fecioarele își demonstrează cu mult temei abilitățile, însă pot apărea tensiuni la locul de muncă din cauza cadrului juridic și administrativ. Tot ce trebuie să faceți este să fiți calmi și coerenți în explicații, fără să dați cu ușa și să renunțați la dialog. O persoană din trecutul vostru poate avea o apariție surpriză și nu aveţi niciun motiv să nu vă bucuraţi de venirea ei. Indiferent cât de ciudate au fost lucrurile care s-au întâmplat între voi doi, chiar acum această persoană este de partea voastră și dornică să vă ajute.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Balanță

Este o zi care îţi aduce foarte multă iubire. De multă vreme nu ai mai auzit atât de multe cuvinte frumoase din partea jumătății tale, o persoană pe care o iubești şi care te adoră. Nu lăsați problemele minore să vă strice starea și stați la distanță de situațiile neplăcute și oamenii negativi.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Scorpion

Astăzi, scorpionii muncesc bine și cu sârg și pare că nimic nu vă tulbură calmul și cheful de a muta munții din loc. Așa că, dacă simți că apare cineva care vrea să vă pună bețe-n roate, îndepărtați-l cu calm și vorbă bună. Nu aveți nevoie de scandal. Nici acasă, nici la muncă. Sfatul astrelor pentru tine este să fii curajos și să ai încredere în tine. Nu trebuie să te comporţi de parcă nu ai avea nicio putere în faţa acestei persoane, chiar dacă dă impresia că sperie pe toată lumea.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Săgetător

Săptămâna începe foarte jovial, Săgetătorii au senzația că toate lucrurile se rezolvă, iau viața așa cum e, ceea ce e admirabil. Probleme se pot ivi la sfârșitul săptămânii, însă astăzi totul este pe făgaș normal. Dacă ești într-o relație, astăzi s-ar putea să descoperi lucruri nu tocmai frumoase despre partenerul de viaţă. Analizează bine situaţia şi informaţiile pe care le primeşti, înainte de a lua o decizie!

Horoscop 18 ianuarie 2021 Capricorn

O săptămână care începe cu o foarte bună mobilizare interioară a ceea ce au de făcut. Poate chiar știu că au niște lucruri mari care le cer forță, tenacitate, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, citată de Agerpres. Unii nativi ai zodiei Capricorn vor trebui să se lupte cu dispoziţia proastă, care ameninţă să le strice toată ziua. Nici tu nu știi ce ai, dar te comporţi de parcă ai fi trecut prin cele mai triste experienţe. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să ieși din această stare, făcând lucruri care te bucură.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Vărsător

Atenție la sănătate! Nu vă obosiți mai mult decât este cazul și nu uitați să vă luați tratamentul, dacă sunteți într-o astfel de situație. Orice indispoziție se poate accentua dacă nu sunteți atenți. Munca depusă în ultima vreme ţi-ar putea afecta sănătatea. Poate că ar trebui să te gândeşti puţin şi la odihna care e atât de necesară şi să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop 18 ianuarie 2021 Pești

Începeți săptămâna cu gânduri și calcule financiare foarte bune și optimiste, dar și cu plan de … relaxare. Simțiți că este timpul să aveți o zi doar pentru voi, în care să vă încarcați bateriile. Spre seară, stabileşti un aranjament cu o persoană apropiată, alături de care pui la cale un proiect de afaceri. La sfârşitul zilei vei primi un cadou surpriză de la persoana iubită.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton