Drama neștiută a actriței Jane Seymour din Dr. Quinn. A pierdut o sarcină în timp ce se afla în direct la televiziune!

 Oana Pantazi
.

Jane Seymour a fost una dintre sex simbolurile anilor 1990, iar personajul ei, Dr. Quinn, din serialul cu același nume, a făcută faimoasă pe plan internațional. Pe plan personal însă, actrița a trăit și drame… Una dintre ele a fost atât de dureroasă însă, încât și-a deschis sufletul mulți ani mai târziu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

În anii 1990, când juca rolul carsimaticei Dr. Quinn, Jane Seymour era considerată una dintre cele mai sexy actrițe, chiar dacă personajul ei, un medic din perioada Războiului civil, purta rochii lungi până în pământ, ce-i ascundeau în totalitate trupul. Însă carisma actriței a transformat-o pe Dr. Quin într-una dintre cele mai iubite eroine ale micului ecran, iar interpretei sale i-a adus faima internațională.

„A fost oribil”

Din păcate, pe plan personal Jane Seymour nu a tras de fiecare dată lozul câștigător, actrița, acum în vârstă de 69 de ani, fiind căsătorită de patru ori. De-a lungul celor patru mariaje, Jane a adus pe lume patru copii, însă, după ani de zile a povestit unul dintre cele mai dramatice momente ale vieții sale – cel în care a pierdut o sarcină. În 1993, pe când prezenta live parada Tournament of Rosese, în Pasadena, California, Jane Seymour a suferit un avort spontan, însă și-a dus misiunea până la capăt.

„Am pierdut o sarcină în timp ce eram în direct, dar nimeni nu și-a dat seama în momentul acela. A fost oribil. Poate că nu ar fi trebuit să fac televiziune live”, a mărturisit actrița.

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Partenerul ei de serial a fost îndrăgostit nebunește de Jane Seymour

Puțini dintre fanii serialului Dr. Quinn știu însă că Joe Lando a fost cu adevărat îndrăgostit de Jane Seymour, deși, la vremea aceea, actrița avea 41 de ani, iar el – 30. S-a spus că au ieșit împreună pentru o scurtă perioadă, însă între timp în viața actriței a apărut actualul ei soț…

„Mi-a plăcut mereu de Jane Seymour ca actriță, dar când am început să filmăm, în 1992, m-am îndrăgostit nebunește de ea. Din păcate, Jane nu a avut aceleași sentimente pentru mine și, mai apoi, chiar în perioada aceea în viața ei a apărut James Keach (n. red – Jane a divorțat de James Keach în 2015) și mi-a furat-o. Lucrurile nu au mers mai departe de o dragoste platonică. Suntem cu toții foarte buni prieteni și acum', povestea Joe Lando.

Au trecut cinci ani de când Jane Seymour a s-a despărțit de cel de-al patrulea soț, iar Joe Lando este mereu în apropierea ei, după cum se vede și din zecile de fotografii în care apar împreună, postate de acto pe contul său de socializare. Acum, ea are 69 de ani, iar el – 58 și, culmea, între ei pare să existe același gen de chimie ca acum 20 de ani. Să-și vadă, în sfârșit, Joe Lando visul cu ochii? Oare va ajunge actorul să trăiască și în realitate povestea de dragoste din Dr. Quinn alături de Jane Seymour?

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton