Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor: "Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă"

 Cica Cristina
.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor trăiește o adevărata dramă. În spatele zâmbetului afișat se ascunde o mare durere. Faimosul recent intrat în tabăra roșie a dezvăluit motivul pentru care a renunțat la cariera sportivă. Fratele lui a stat în spatele deciziei radicale, după ce a suferit un accident grav și a stat o perioadă în comă. Nici acum nu s-a recuperat complet, iar sportivul a vorbit despre ce îi macină sufletul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă s-a alăturat echipei Faimoșilor la Survivor, alături de fosta gimnastă Ana Porgras. Concurentul a debutat în liga profesionistă de fotbal. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul Echipei Naționale și prindea un transfer la Steaua.

Tânărul a renunțat la cariera sportivă în urma unui accident grav suferit de fratele său, care a intrat în comă. Pentru a-l ajuta să-și revină, Sebastian Chitoșcă a renunțat la sport și a plecat în Germania la muncă pentru a face rost de bani pentru îngrijiri medicale și tratamente costisitoare. Fostul fotbalist a lucrat într-o vopsitorie auto.

Sebastian-Chitosca-1Sebastian-Chitosca-1

De ce a renunțat Sebastian Chitoșcă de la Survivor la cariera în fotbal

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a povestit pe larg, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă', motivul pentru care a renunțat la fotbal.

„Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok. Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I.

Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc. Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el.

Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă', a spus Sebastian Chitoșcă, înainte de a pleca în jungla din Dominicană.

Sebastian Chitoșcă, despre fratele lui: „Avea 1% șanse să trăiască'

Fratele lui Sebastian Chitoșcă a fost la un pas să-și piardă viața. Totul a pornit de la o altercație pe terasă. În urma unei lovituri primite, fratele Faimosului s-a lovit puternic la cap și a intrat în comă. Medicii îi dădeau șanse foarte mici de supraviețuire, însă miracolul s-a întâmplat.

„Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șanse să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. 

Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cuniște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii.

Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas', a povestit Sebastian Chitoșcă de la Survivor, potrivit wowbiz.ro.

Sebastian Chitoșcă: „Era în comă de gradul IV”

Sebastian și-a susținut fratele în cea mai neagră perioadă din viața lui. A renunțat la propriile visuri pentru a-și vedea fratele sănătos și pe picioarele lui.

„Sunt clipe foarte grele de o perioadă de o lună jumate, când eu am stat lângă patul lui de spital. Nu mi-am imaginat niciodată că îl văd plecând bine de acasă și la trei ore să fie aproape mort, era în comă de gradul IV. Pentru el aș vrea să fac asta, pentru că am renunțat la viața meu pentru el și trăiesc doar pentru el acum', a declarat Sebastian Chitoșcă.

Citește și: Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor.Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

Citește și: Mihai Mitoșeru regretă divorțul de Noemi! A dormit la el când mama sa a fost operată:'Am greșit față de soția mea'

Citește și: Alina Laufer și-a pus sarcina în pericol! Motivul pentru care a ajuns de urgență la spital:'Am făcut efort'

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:„Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Claudia Pătrășcanu: „Pe lângă el, eu chiar nu am probleme'

Claudia Pătrășcanu a rămas impresionată de povestea lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, chiar dacă nu îl cunoaște personal. Fosta parteneră a lui Gabi Bădălău susține că își dorește ca fostul fotbalist să câștige premiul cel mare și să vină cu trofeul Survivor în țară.

„M-a impresionat foarte tare povestea lui de viață, ceea ce întâmpină cu fratele lui și chiar am plâns. Îl susțin pentru povestea lui și nu numai, este și foarte bun pe traseu. Îmi doresc din inimă să vină în țară cu premiul cel mare, are toate șansele.

Pare un om educat, competitiv, un bun prieten, știe ce înseamnă greul cu adevărat, un adevărat sportiv și merită. Are toată admirația mea, tot respectul și mă voi ruga pentru el. Atât eu, cât și oamenii care mă plac pe mine, îl susținem până la final. Pentru mine înseamnă mult oamenii cu povești de viață, iar povestea lui m-a cutremurat. Am zis că eu chiar nu am probleme în momentul în care l-am ascultat într-un interviu', a spus Claudia Pătrășcanu pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton