Drama Florentinei Opriș. I-a murit soțul, după 25 de ani de căsnicie: „Ne-am cunoscut la 18 ani. După ce el a plecat, mi-am dat seama...”

 Radulescu Ruxandra
.

Drama Florentinei Opriș. Florentina Opriș și-a întâlnit soțul pe când avea 18 ani. Florentina Opriș, 54 de ani, prezentatoarea emisiunii, „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D, a avut o poveste de viață tulburătoare. Aceasta a rămas văduvă după ce iubirea vieții ei a murit, pe când avea 43 de ani, după 25 de ani petrecuți împreună ca soț și soție. Prezentatoarea a păstrat vie amintirea fostului soț, pe care îl consideră un adevărat mentor, care ajutat-o să facă față suferinței și provocărilor ce au urmat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Drama Florentinei Opriș. Florentina Opriș și-a întâlnit soțul pe când avea 18 ani. Florentina Opriș este cunoscută publicului, ca prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă”, însă puțini sunt familiarizați cu marea tragedie a vieții ei. Aceasta și-a pierdut soțul, după 25 de ani de căsnicie. Momentul a fost o mare lovitură pentru Florentina Opriș, care a suferit enorm, întrucât a avut foarte multe de învățat de la bărbatul pe care îl consideră marea iubire a vieții ei. Vedeta de la Kanal D a relatat cum a făcut față acestei pierderi.

florentina-opris-2florentina-opris-2

Drama Florentinei Opriș

Florentina Opriș a trecut printr-o suferință profundă, atunci când a soțul ei a încetat din viață, după 25 de ani petrecuți împreună. Prezentatoarea de la Kanal D a relatat maniera în care a reușit să treacă prin această perioadă extrem de dureroasă, folosindu-se de tot ceea ce a învățat de la cel care a fost marea iubire a vieții ei. Florentina Opriș și soțul ei au avut o conexiune specială și a rămas recunoscătoare până în ziua de azi, pentru maniera în care a ajutat-o să devină un om mai bun.

Citește și: Ce dietă ține Florentina Opriș și ce trucuri de frumusețe are, la 54 de ani: „Am un secret. Mănânc doar…' / EXCLUSIV

Citește și: Florentina Opris a lansat cartea „Trup si suflet sanatos si frumos'

„Dacă sunt ceea ce sunt astăzi, sunt pentru că el m-a iubit și a fost alături de mine. A fost o perioadă incredibilă a vieții mele și mă simt răsfățată pentru că el a fost în viața mea 25 de ani. A fost o perioadă în care eu am crescut și am învățat multe. După ce el a plecat, mi-am dat seama cât de multe am învățat de la el, cât de mult m-a modelat. Eu cred că în mâinile lui am fost ca un lut, pe care știut cum să-l modeleze. A fost ceva predestinat pentru mine, pentru că acum, uitându-mă înapoi, cred că viața mea ar fi fost mult mai seacă dacă nu era el.” a declarat Florentina Opriș pentru spectacola.ro.

Vedetei i-a murit soțul, după 25 de ani de căsnicie

Florentina Opriș a relatat că l-a cunoscut pe soțul ei pe când avea 18 ani, acesta fiind cu doi ani mai mare decât ea. Vedeta fusese invitată la ziua sa de naștere și a fost nevoită să o mintă pe mama sa, ca să o lase să înopteze la casa prietenului ei, alături de toți ceilalți invitați. Prezentatoarea și-a amintit cu emoție cu antrenorul celor doi i-a spus că sunt meniți să fie împreună până la moartea, ceea ce s-a și întâmplat ani mai tarziu.

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:’Indiferent unde mă duc…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar’ / EXCLUSIV

„Îmi aduc aminte că ne-am cunoscut la vârsta de 18 ani, exact când el împlinea vârsta de 20 de ani. Era pe vremea lui Ceaușescu. Mi-a spus că își sărbătorește ziua și că își dorește să mă aibă invitată. Atunci nu puteai să pleci noaptea de acasă ca fată, nu te lăsau părinții. Lui Sorin i-a venit ideea să-i spun mamei mele că avem un concurs undeva, dar eu să rămân la el acasă. M-am dus la mama și i-am spus că trebuie să mă duc la Sorin, că este prietenul meu de două săptămâni. Am rămas la el peste noapte, bineînțeles, înconjurată de toți prietenii noștri de atunci, din clubul de atletism. Atunci a fost momentul, pe 12 decembrie, când s-a legat prietenia noastră. Antrenorul nostru de atunci spunea că noi doi o să fim împreună până la moarte și, într-adevăr așa a și fost. ', a mai spus vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton