Ce cadou a primit Culiță Sterp din partea logodnicei sale, Daniela Iliescu: "Te iubesc, frumosul meu"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce cadou a primit Culiță Sterp din partea logodnicei sale. Culiță Sterp este foarte răsfățat de logodnica sa Daniela Iliescu, mama fiului îndrăgitului cântăreț de petrecere. Artistul și partenera de viață se cunosc încă de pe vremea când erau adolescenți, iar ani mai târziu aceasta i-a dăruit un fiu sănătos, pe nume Milan. Daniela este extrem de îndrăgostită de tatăl copilului ei, chiar și dacă se cunosc de-o viață. Tânăra l-a luat prin surprindere pe Culiță Sterp cu un cadou pe care și-l dorea multă vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce cadou a primit Culiță Sterp din partea logodnicei sale. Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din adolescență. Cei doi au devenit în urmă cu doi ani părinții unui copil minunant, un băiețel pe care l-au botezat Milan. Artistul și logodnica sa au fost în culmea fericirii când au devenit părinții și au devenit o familie în adevăratul sens al cuvântului. Daniela a simțit nevoia să-i facă o surpriză frumoasă partenerului ei de viață, așa că i-a dăruit un cadou valoros, pe care și-l dorea de multă vreme. Cântărețul a reacționat extrem de încântat și a împărtășit povestea și fanilor săi. Iată despre ce este vorba.

untitled-design-2023-01-05t174641-308untitled-design-2023-01-05t174641-308

Ce cadou a primit Culiță Sterp din partea logodnicei sale

Culiță Sterp este un artist foarte îndrăgit, dar și un partener de viață devotat. Dovadă faptului că artistul este un om de familie dedicat stă chiar în cel mai recent gest făcut de logodnica sa, Daniela Iliescu. Tânăra are un băiețel cu artistul și formează un cuplul încă din adolescență. Chiar dacă se cunosc de mult timp, aceasta nu înseamnă că cei doi nu continuă să-și facă mici cadouri și surprize pentru a menține focul pasiunii în relație. Culiță Sterp a primit de la mama fiului său un lanț din aur de la un brand celebru. Tânăra i-a așezat cadoul, însoțit de un mesaj de dragoste, chiar pe perna din patul lor conjugal. Artistul a deschis cadoul în prezența fiului lor, Milan și a împărtășit momentul cu fanii săi.

Citește și: Ce a pățit Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, într-un hotel din Turcia:'Au venit în cameră și…'

Citește și:Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…’

„Am găsit un cadou în pat, la tata. Aici, la tata, în pat. Ce-o luat? Ce-o luat mami aici? Uite, mami îi dă scrisori de dragoste la tata!'. „Te iubesc, frumosul meu!

„Ooo! Și eu te iubesc!', a reacționat artistul.

În momentul în care a văzut că logodnica sa i-a dăruit un lanț masiv din aur de la un brand de lux, Culiță Sterp a fost foarte impresionat.

Ia să vedem! Heei! Vai de mine, maamăă! Mamă, deci e superb! Ce-mi place! Wow! Wow! Wow! Wow!', a exclamat Culiță.

Culiță Sterp rămâne sub control judiciar

Culiță Sterp a început anul nou cu stângul. Artistul a aflat pe 4 ianuarie că va rămîne sub control judiciar, ca urmare a accidentului rutier pe care l-a produs la jumătatea lunii noiembrie, în Cluj. Artistul a fost surprins când a trecut pe culoarea roșie a semaforului, conducând cu o viteză mai mare decât cea legală. Culiță a lovit un alt automobil, apoi ar fi părăsit locul accidentului, fără permisiunea ofițerilor de poliție.

Avocatul artistului a contestat decizia inițială a magistraților și a solicitat ridicarea controlul judiciar, însă autoritățile au respins cererea.

Citește și: Monica Tatoiu a colaborat cu Serviciile Secrete și se mândrește cu asta: „Și mâine aș face la fel”

Citește și: Anca Badiu reacționează după ce Costin Craioveanu s-a recăsătorit: „Inima lui este tot la Mihaela Cernea”

'Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatului implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile. Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și, în special, familiei mele care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de situația în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu. Știu că am dezamăgit și că poate nu își mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că absolut toți greșim', a declarat Culiță Sterp pe TikTok, după accident.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton