Drama Anamariei Prodan. Sexy impresara a pierdut o sarcină: "Așa a vrut Dumnezeu"

 Pirvu Cristina
.

Anamaria Prodana  trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu mai mulți ani de zile. Sexy-impresara a pierdut un copil, bebelușul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. A suferit, dar, odată cu trecerea anilor, vedeta și-a revenit. 

Anul 2013 nu a fost unul strălucitor pentru Anamaria Prodan. Se pare că atunci a trecut prin cele mai cumplite clipe. Impresara, însărcinată în 3 luni, a ajuns la spital.

Atunci, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pruncului. Bebelușul murise deja în pântecele Anamariei Prodan. În clipele acelea, Laurențiu Reghecampf era la muncă, antrena o echipă care susținea un meci de fotbal. Îndurerat, făcuse și o declarație.

„Jucătorii au evoluat în primul rând pentru mine şi le mulţumesc. Asta pentru că, din păcate, Ana a pierdut sarcina şi astăzi a fost operată. Băieţii au fost lângă mine şi le mulţumesc pentru asta. Vă daţi seama că e foarte greu, asta e viaţa. Trebuie să trecem peste acest necaz”, declara Laurențiu Reghecampf la acea vreme.

Ulterior, Anamaria Prodan a povestit prin ce a trecut.

„Vă mulțumesc pentru gândurile frumoase. O să trecem și peste asta cu bine. Această nenorocire o să ne întărească și mai tare și o să ne unească și mai mult. Așa a vrut Dumnezeu. Știe el mai bine dacă e de bine sau de rău', a scris atunci Anamaria Prodan pe Facebook.

Anamaria Prodan, în negocieri cu alte televiziuni, după demisia de la Pro TV. La ce post ar putea apărea sexy-impresara

Săptămânile trecute, Anamaria Prodan stătea pe canapea la emisiunea lui Cătălin Măruță și anunța că renunță la emisiunea Gospodar fără pereche. Dădea vina pe programul aglomerat, familia și fetele făcându-i reproșuri. „Nu mai am cum. Intru în perioada de transferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc’, a spus Anamaria Prodan, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Kanal D, dar și Antena 1 i-au făcut deja oferte vedetei. Conform Libertatea, șefii la Kanal D au fost primii care au invitat-o la negocieri, mai ales că, de ceva vreme, doresc să relanseze show-ul de noapte pe care l-au avut ani la rând, cu prezentator nou, care ar putea ridica audiența.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton