Dragoș Dolănescu, despre tabloul pe care nu îl ține la vedere: ”Mi-a fost rușine să îl pun pe pereți...”. Care este motivul / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dragoș Dolănescu a primit, cu ceva timp în urmă, cadou un tablou pe care nu s-a îndurat să îl pună în casă. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu consideră că este nepotrivit să expună pe pereții casei darul primit, chiar dacă acesta e pictat de un artist cu renume din Costa Rica. Iată care este motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dragoș Dolănescu a primit cadou un tablou în urmă cu doi ani, în perioada în care activa ca parlamentar în Costa Rica. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu nu l-a expus până acum pe pereții casei, din cauză că îi este rușine, după cum ne-a mărturisit. Iată care este motivul!

img-20221109-wa0004img-20221109-wa0004

Dragoș Dolănescu a primit cadou un tablou pe care nu îl ține la vedere

Dragoș Dolănescu a primit un cadou pe care nu îl expune în casă, la vedere, din cauză că i se pare rușinos să îl pună de perete. Fiul cel mic al regretatului artist, Ion Dolănescu a primit un tablou în care este pictat de un artist de renume din Costa Rica, țara mamei sale. Tabloul a fost primit de Dragoș Dolănescu în urmă cu doi ani, când era încă deputat în această țară. Modest din fire, a cesta crede că este nepotrivit să pună tabloul pe pereți, ca nu cumva să creadă cineva, că el suferă de grandomanie.

Citește și: Ce cadou de suflet i-a lăsat Ion Dolănescu moștenire fiului său, Dragoș Dolănescu. Ce l-a rugat artistul, înainte să moară:„Tata mi-a spus să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Dragoș Dolănescu prima oară în România:”Fugisem de acasă. Atunci am realizat și cât de cunoscut este tata”

Citește și:Inga și Andrei s-au certat la Mireasa. De la ce a pornit conflictul:„I-am reproșat multe, dar…'

Citește și:Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

'Am primit de la un pictor renumit acest tablou în care sunt eu pictat, dar mie mi-a fost rușine să îl pun pe pereții casei. Nu vreau să creadă cineva că sufăr de grandomanie, că am cultul personalității. Cu toate acestea, gestul pictorului mi s-a părut frumos. Dar tabloul stă pe undeva pe la mama pe acasă, într-un colț, eu nu îl expun', a declarat pentru viva.ro, Dragoș Dolănescu. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu va împlini luna aceasta vârsta de 46 de ani.

Dragoș Dolănescu, amintiri de neprețuit cu tatăl său, Ion Dolănescu

Chiar dacă tatăl său a murit de mai bine de 13 ani, Dragoș Dolănescu are amintiri de neprețuit legate de tatăl său, regretatul Ion Dolănescu. Fiul cel mic al celebrului cântăreț de muzică populară păstrează vie amintirea tatălui său. El le povestește copiilor săi, amănunte din viața și cariera bunicului lor celebru.

'Eu le povestesc copiilor mei cum era tata, despre viața și cariera lui. Doar fiul meu, Ion l-a cunoscut, dar era prea mic, pe atunci. Ion este și primul nepot care poartă numele tatălui meu. Le povestesc să știe despre bunicul lor, din ce familie se trag, să știe că a fost un om bun și un artist de valoare. De multe ori, când ne este dor de el sau la comemorările lui, ascultăm muzica lui tata. Avem CD-urile lui acasă și îl ascultăm cu dor și drag', a mai declarat Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a fost ales deputat în Costa Rica în anul 2018. A deținut un fotoliu în Parlamentul din această țară până în primăvara acestui an. Conform legilor de acolo, un deputat nu poate avea două mandate unul după altul. Așa încât, între timp, fiul cel mic al artistului a revenit la vechea lui meserie, aceea de psiholog.

El și-a redeschis cabiletul de psihologie în Alajuela, acolo unde și mama sa, Margarita Valenciano deține un cabinet medical. Dragoș Dolănescu este căsătorit cu Melissa din anul 2014 și are trei copii: pe Darius din căsnicia cu ea, și pe Ion și Maria din relații anterioare.

Ion Dolănescu a murit în urmă cu 13 ani

Regretatul cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu a murit pe data de 19 martie 2009. A lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au iubit. Artistul a fost o viață în slujba artei.

Interpretul s-a născut în miez de iarnă, la 25 ianuarie 1944, în comuna Perşinari, lângă Târgovişte, într-o familie în care toţi cântau. N-a fost primul copil, dar nici cel mai mic. N-a avut o copilărie uşoară însă, de mic, a prins drag de cântecul popular.

Deşi nu ştia să vorbească bine, micul Ion învăţase să îngâne câte un cântecel şi să joace hora cu copiii de prin vecini. Îndrăgostit de cântec încă din copilărie, lui Ion Dolănescu îi tresărea inima de bucurie atunci când o auzea pe Maria Lătăreţu cântând la radio. Îi asculta înmărmurit vocea catifelată şi-i îngâna cântecele. Pe la vreo 3 ani, se ţinea scai de sora mai mare, Elvira, care-l îndrăgea nespus.

Cu ea mergea pe la nevasta şefului de post unde, aşezat lângă cuptorul ce dogorea, răspândind mireasmă de pâine rumenită, cânta câte un cântecel, primind în schimb o pâinică miniaturală, special făcută. Nu cânta altfel. Anii au trecut iar Ion a crescut. La staţia de radioficare de la Nucet, unde ţinea câte un program, i se auzea glasul în trei-patru sate.

Cântecul l-a însoţit pas cu pas pe Ion Dolănescu, iar povestea vieţii sale n-a fost un secret pentru nimeni. Cine-i cunoaşte cântecele ştie că Ion Dolănescu a pus în ele povestea vieţii sale, sentimentele sale, bucuria şi necazurile… „M-am născut lângă Carpaţi/La poale de munte/Într-o casă cu mulţi fraţi/Şi cu doruri multe…' O frântură din povestea vieţii îndrăgitului interpret Ion Dolănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton