Draga Olteanu Matei va fi înmormântată cu onoruri militare. Trupul actriței a fost depus la cinematograful din Piatra Neamț

 Lupescu Anca
.

Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri. Joi, trupul neînsuflețit al marii actrițe a fost depus la cinematograful Mon Amour din Piatra Neamț, iar duminică va avea loc slujba de înmormântare. Aceasta va fi înhumată cu onoruri militare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Draga Olteanu Matei a murit în urmă cu două zile la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, acolo unde a ajuns în stare gravă, fiind transferată de la Spitalul Județean din Piatra Neamț!

Deși medicii au reușit să o stabilizeze, inima vedetei a încetat să mai bată în noaptea de marți spre miercuri, atunci când medicii au declarat decesul actriței!

Fanii pot merge să-i ducă un ultim omagiu la Cinematograful 'Mon Amour' din Piatra Neamț unde ieri sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus!

Cei care vor să o vadă pentru ultima dată pe Draga Olteanu Matei o pot face între orele 9:00 și 12:00, 12:30 și 15:30 și 16:00 și 20:30.

Slujba de înmormântare va avea loc duminică

Duminică, între orele 9:30 și 10:00, va avea loc deplasarea cortegiului pe traseul Cinema Dacia-Platou Curtea Domnească.

descărcare-3-13descărcare-3-13

Celebră actriță va fi înmormântată cu onoruri militare, care vor avea loc la ora 14:30. Imediat după, Cortegiul funerar va porni apoi spre Cimitirul Eternitatea, cu oprire în fața Teatrului Tineretului.

Înmormântarea actriței Draga Olteanu Matei va avea loc la oar 15:30, atunci când sicriul cu trupul neînsuflețit al acesteia va fi coborât în groapă pentru totdeauna!

Ce pensie avea Draga Olteanu Matei

A pierdut averea, în urma unei escrocherii a unei apropiate, iar în ultimii ani de viață Draga Olteanu s-a luptat cu sărăcia. Își ducea traiul de pe o zi pe alta, având o pensie umilitoare.

Marea actriță avea o pensie de artist care nu făcea cinste carierei sale de-a dreptul strălucitoare. Avea o pensie de 1.700 de lei.

Citește și: Draga Olteanu Matei s-a stins cu un mare regret! Care a fost cea mai mare dorință a actriței:„Poate mă ajută Dumnezeu înainte să mă duc’

Citește și: Imagini de colecție cu Draga Olteanu Matei, din tinerețe.Cum arăta la 20 de ani și ce s-a întâmplat cu singura sa poză din studenție

Citește și: Cum s-a apropiat Daniel Buzdugan de Dumnezeu:„Sunt un atotpăcătos’. Ce rugăciune spune cel mai des / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu a avut Draga Olteanu Matei copii. Actrița a vrut să înfieze unul:’Mi-am dat seama că…’

Din fericire, salvarea sa a venit de la UNITER, care i-a acordat o indemnizație de merit în valoare de 2.500 de lei pentru bogata sa carieră artistică.

Draga Olteanu Matei nu a fost singura artistă care a fost salvată de UNITER. Printre artiștii care au beneficit de indemnizație de merit s-a numărat șo Aimee Iacobescu, care a încetat din viață în urmă cu doi ani. Actrița a reclamat de-a lungul timpului că are un venit infim și că marii artiști ai României mor de foame.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton