Dorian Popa și-a cerut iubita de nevastă, dar ceva le-a stricat toate planurile! Babs a trăit pe pielea ei cea mai mare frică a unei viitoare mirese

 Dumba Gabriela
.

Sunt de atât de mulți ani împreună, că parcă nimeni nu și-i amintește altfel! Dorian Popa și Claudia Iosif, cunoscută în mediul online drept Babs, formează unul dintre cele mai longevive și iubite cupluri din showbiz, iar fanii se întreabă de ce nu fac pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mai mare cu șase ani decât Dorian, Babs spune că au fost cât pe ce să se căsătorească, a și primit inel de logodnă, dar ceasul rău le-a stricat planurile.

Claudia spune că Dorian a cerut-o de nevastă, ea a răspuns cu un mare DA, doar că n-a fost să fie. Bruneta a trăit pe pielea ei una dintre cele mai mari frici ale unei viitoare mirese: 'Da (am fost cerută), dar am pierdut inelul', a spus Babs pe pagina sa de Instagram.

Iubita-lui-Dorian-Popa-1-1Iubita-lui-Dorian-Popa-1-1

Vrea să înfieze un copil

La 38 de ani, Claudia visează să devină mamă, iar după ce va avea propriul copil, este hotărâtă să înfieze unul. Și Dorian este la fel de îndrăgostit de copii și speră ca, la un moment dat, să fie tată. În schimb, în privința căsătoriei nu sunt pe aceeași lungime de undă. În timp ce el vrea să se însoare, Babs e de altă parere și vede căsătoria drept „un bal mascat'.

„Nu m-am visat niciodată mireasă, nici când eram mică. Nu mi se pare acest lucru prioritar, important este ca noi doi să ne înţelegem bine, poate în viitor vine şi un copil. Nu cred că o petrecere este atât de importantă, din punctul meu de vedere. Noi vorbim despre nuntă într-un mod negativ, pentru că ne uităm la televizor, la nunţile altora, şi ni se pare că nu mai e bucuria de odinioară, totul a devenit un stres', spunea Claudia Iosif acum doi ani, conform Click!.

Dorian este un bărbat extrem de romantic, iar Babs a mărturisit acest lucru: „Relaţia dintre noi e la fel ca la început, chiar aş putea să spun că e mai bine, pentru că e mai închegată, mai matură. Ultimul gest romantic făcut de Dorian a fost atunci când ne-am ciondănit şi, ca să mă împace, mi-a adus prăjitura mea preferată, tocmai când eu eram la dietă. Nu sunt o femeie geloasă, de asta a rezistat relaţia. Gelozia, din punctul meu de vedere, nu are ce căuta într-o relaţie, mai ales cu o persoană publică', a mai spus Claudia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton