Ce se întâmplă cu Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, după ce a fost externată. Anunțul făcut de medici: ”Nu e niciun semn de ameliorare a stării”

 Stamen Diana
.

Veștile nu sunt prea bune despre starea de sănătate a mezzosopranei din Iași, Maria Macsim Nicoară. Medicii nu cred că aceasta își va reveni vreodată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După o lună jumătate de când este internată, mezzosoprana din Iași nu dă semne că își va mai reveni vreodată. Recent, Maria Macsim Nicoară a fost transferată de la Spitalul de Neuro­logie la Spitalul de Recuperare. De când a fost mutată, mezzosoprana din Iași nu dă niciun semn de recuperare neurologică, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Nu face proceduri, ci doar recuperare neurologică. Nu este niciun semn de ameliorare a stării ei. Vom continua recuperarea, au declarat medicii care se ocupă de artistă.

Maria Macsim Nicoară nu vorbește deocamdată, iar medicii sunt cam rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate. Din păcate, nu se știe dacă își va mai reveni vreodată mezzosoprana din Iași.

Anchetatorii nu au reușit să stabilească dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de omor

Ceea ce s-a vehiculat imediat după „accident’, adică faptul că pianistul Codrin Nicoară era agresiv cu soția sa, se confirmă. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara „accidentului’ a existat un asemenea episod.

Anchetatorii au ajuns la o concluzie clară: mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit leziunile severe care au trimis-o în stare critică la spital după ce a căzut pe scări, în casă. Nu se poate spune însă dacă soțul ei, Codrin Nicoară, a împins-o sau dacă a căzut accidental.

Asta ar trebui să se stabilească în curând, însă ancheta este extrem de dificilă. Singura care ar putea clarifica totul este Maria Macsim Nicoară, însă starea ei de sănătate nu îi permite să facă asta.

Maria-Macsim-Nicoară-1-2Maria-Macsim-Nicoară-1-2

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton