Dorian Popa are din nou probleme la genunchi, după ce s-a accidentat în show-ul Madagascar:”Mă doare de mor și merg ca moșii”

 Lupescu Anca
.

Dorian Popa s-a accidentat grav la piciorul stâng, în urmă cu doi ani, când a participat la reality show-ul „Madagascar', fiind nevoit să se opereze. După operațiile suferite, Dorian Popa a rămas cu găuri și tăieturi la picior. Acum, cântărețul are dureri mari și nu mai poate merge la kinetoterapie, motiv pentru care abia poate merge. 

Deși era extrem de activ înainte de pandemie, odată cu starea de urgență, Dorian Popa nu a mai putut merge la kinetoterapie, așa că de două săptămâni are dureri crunte și abia mai poate urca scările. 

Cine este Dorian Popa. A jucat în serialul Pariu cu viața și a participat la Asia Express. S-a apucat de vlogging și are 1,62 milioane de subscriberi
Cine este Dorian Popa. A jucat în serialul Pariu cu viața și a participat la Asia Express. S-a apucat de vlogging și are 1,62 milioane de subscriberi

„Aproape că uitasem că m-am operat la genunchiul stâng. Mi-a trebuit mie casă cu etaj și vreau să vă spun că, de o săptămână-două, nu-mi dau seama dacă de la vremea de afară sau dacă e de la „romatism' cum zice mamișor, adică de la reumatism, cert este că mă doare genunchiul de nu mai pot și nu mai pot să-l îndoi. Nu știu ce e de făcut. Mă gândesc că poate e și din cauza faptului că nu am mai făcut sport. O să-l sun pe domnul doctor să-l întreb ce e de făcut pentru că doare de mor și merg ca moșii. Când urc scările zici că fac breakdance', a povestit Dorian Popa.

De ceva timp, Dorian Popa și-a făcut vlog și este mai mult decât pasionat de lumea online. El prezintă fanilor fiecare zi din viața lui și și-a construit o comunitate de fani impresionantă. 

Dorian Popa are o relație cu Claudia Iosif, Babs, așa cum este cunoscută, care este cu 6 ani mai mare decât Dorian. Claudia este pasionată de haine, așa că are un business cu haine, iar multe vedete apelează la ea pentru diverse ținute. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton