Cum își petrece iubita lui Dan Bittman timpul în izolare. Monica Odagiu lasă de înțeles că locuiește doar cu sora ei

 Cica Cristina
.

În urmă cu două luni, au apărut zvonuri potrivit cărora Dan Bittman a plecat din casa în care locuia alături de mama copiilor săi și s-ar fi mutat alături de iubita sa, Monica Odagiu, într-un apartament din nordul Capitalei. Chiar dacă mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să-și asume relația, se pare că tânăra a dat de înțeles că locuiește doar cu sora ei în izolare.

Se pare că Dan Bittman și iubita lui în vârstă de 23 de ani nu se afișează deocamdată, cu toate că relația lor ar fi început de cel puțin trei ani. Totuși, artistul nu și-a făcut deloc apariția în filmulețele postate de iubita sa pe TikTok.

Pentru că de când s-a decretat starea de urgență s-au anulat diverse concerte și recitaluri, Monica Odagiu nu a avut încotro decât să găsească alte mijloace pentru a-și încânta fanii cu talentul său. Și se pare că asta îi ocupă mare parte din timp, căci nu e vreme de plictiseală în izolare. Astfel, ea a început să cânte la pianul pe care îl are în casă și să încânte astfel auzul vecinilor.

Citește și: Dan Bittman s-a mutat cu noua iubită, Monica Odagiu!Artistul a închiriat un apartament de lux, lângă Parcul Herăstrău, pentru a locui împreună!

În plus, a înființat o trupă alături de sora ei, Ada, iar împreună fac spectacol pentru comunitatea lor de pe TikTok. Postează filmulețe aproape în fiecare zi și în niciunul nu își face apariția și Dan Bittman.

Chiar dacă zvonurile că s-ar fi mutat alături de artist au apărut încă din luna februarie, Monica Odagiu a ținut să precizeze că se află izolare alături de sora ei.

Citește și: Dovada că Dan Bittman şi Monica Odagiu au început relația acum trei ani.Au fost discreți, dar fotografiile îi dau de gol

Monica Odagiu și Dan Bittman fac planuri de nuntă?

Chiar dacă nu doresc să alimenteze zvonurile cu privire la relația lor, încă se vorbește despre faptul că cei doi și-ar face planuri de nuntă, notează libertatea.ro. Nu este exclus ca Dan Bittman să stea în carantină alături de băieții lui, însă asta nu ar însemna anlarea planurilor pe care cei doi le gândesc.

Dan Boerescu susține că, potrivit zvonurilor care circulă prin oraș, Dan Bittman ar urma să facă pasul cel mae, pe care nu a îndrăznit să îl facă în 30 de ani alături de Liliana Ștefan, și anume să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Citește și: Cuplu neașteptat în lumea mondenă!Dan Bittman s-a îndrăgostit de Monica Odagiu, o solistă cu 33 de ani mai tânără!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton