Donald și Melania Trump au coronavirus! Care este starea lor de sănătate

 Oana Pantazi
.

Președintele american Donald și Melania Trump, soția lui, au fost testați pozitiv cu coronavirus! Anunțul a fost făcut pe Twitter de însuși președintele statelor Unite. Iată care este starea lor de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Donald și Melania Trump au fost depistați pozitiv pentru coronavirus, în timp ce în Statele Unite numărul infectărilor este încă foarte mare. Anunțul a fost făcut chiar de către președinte pe rețeaua sa de socializare.

„În această seară, Prima Doamnă și cu mine am fost testați pozitiv la COVID-19. Vom începe carantina și recuperarea imediat. Vom trece prin asta împreună', a scris Donald Trump pe contul său de Twitter, în noaptea de joi spre vineri, la ora 1:00 (ora Washington DC).

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma: „M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei”/ EXCLUSIV

Donald și Melania Trump, împreună în carantină

În urma testării, Donald și Melania Trump au fost despistați cu coronavirus. Medicul personal al lui Donald Trump a anunțat că președintele american este bine și deocamdată va rămâne izolat la Casa Albă.

Și Melania Trump a anunțat pe pagina ei de Twitter că, „după ce prea mulți americani au trecut prin asta în acest an, președintele și cu mine vom intra în carantină acasă, după rezultatul pozitiv la COVID-19'.

Ultima apariție publică a lui Donald Trump a avut loc joi după-amiază, după ce s-a întors de la o strângere de fonduri din New Jersey. Conform CNN, președintele american nu prezenta simptome ale COVID-19, dar nu s-a mai oprit să vorbească cu reporterii prezenți la Casa Albă.

În acest moment este neclar dacă infectarea lui Donald Trump cu coronavirus va afecta a doua dezbatere cu Joe Biden, care este programată pe 15 octombrie, în contextul alegerilor prezidențiale din SUA, care vor avea loc pe data de 3 noiembrie.

Citește și: Ce pensie încasează Petre Roman, lunar. Fostul premier și familia lui trăiesc regește din banii de la stat

Cum s-au infectat Donald și Melania Trump cu coronavirus

Dat fiind că se află în grupa de risc, președintele american se supune cu regularitate testelor COVID, dar, la scurt timp după ce una dintre colaboratoarele apropiate ale sale, Hope Hicks, a fost testată pozitiv, ambii soți s-au testat din nou și a reieșit că Donald și Melania Trump au coronavirus.

Hope Hicks a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe Trump a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. Hicks a mers cu Trump și în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

Paradoxal, în urmă cu o săptămână, Trump le spunea americanilor să nu se îngrijoreze, deoarece COVID-19 „nu afectează practic pe nimeni', cu excepția bătrânilor și a celor cu afecțiuni cardiace. Iar la dezbaterea de miercuri cu Joe Biden, președintele american îl critica pe oponentul său pentru că poartă mască foarte des și nu are evenimente de campanie la fel de mari ca ale sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton