Nicki Minaj a născut în secret! Artista a devenit mamă pentru prima dată

 Cica Cristina
.

Nicki Minaj a născut în mare secret, devenind mamă pentru prima oară. Până la acest moment nu se cunosc detalii privind sexul copilului sau numele pe care urmează să-l primească!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicki Minaj a fost extrem de discretă de la anunțul că a rămas însărcinată.

Artista a anunțat în urmă cu câteva luni pe rețelele de socializare că este însărcinată. Solista a făcut anunțul într-un mod inedit, în stilul caracteristic: a postat mai multe fotografii, fiind îmbrăcată într-un costum de baie, purtând o perucă galbenă și așezată pe un pat roz.

Citește și: Mihaela Rădulescu și-a distrus iar hainele scumpe, la Ferma:„M-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bluzei'/ EXCLUSIV

Într-o altă poză, cântăreața a optat pentru o perucă albastră, un sutien multicolor și o pereche de bikini cu franjuri aurii. Nicki Minaj a dat vestea cea mare pe când era deja în șase luni.

Cu un an în urmă, Nicki Minaj anunța că se retrge de pe scenă, tocmai pentru a se concentra pe întemeierea unei familii. Se pare că i-a reușit de minune!

Citește și: Gestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu.Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-o

Nicki-MinajNicki-Minaj

TMZ relatează că Nicki Minaj a născut la un spital din Los Angeles. Este primul copil al vedetei.

Nicki Minaj s-a căsătorit, în secret, cu Kenneth Petty

Nu doar sarcina a fost un total mister, ci și nunta sa. În luna octombrie a anului trecut, cântăreaţa R&B Nicki Minaj şi producătorul muzical Kenneth Petty au anunțat că s-au căsătorit, în secret, după zece luni de relaţie.

Citește și: Povestea incredibilă a femeii de serviciu aleasă primar, cu un scor uriaș.A candidat fără să vrea!

Cântăreața a confirmat pe Instagram că este o femeie măritată, iar modul în care a recunoscut că i-a spus „DA’ lui Petty este unic: Minaj a distribuit un videoclip în care apăreau două căni cu mesajul Mrs. (doamna) şi Mr. (domnul) şi două pălării cu inscripţiile mireasă şi mire.

Cântăreaţa a preluat numele soţului ei şi se numeşte acum Onika Tanya Maraj-Petty.

Sursa foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton