Doja Cat a avut cea mai șocantă apariție la Săptămâna Modei de la Paris. S-a acoperit complet în vopsea roșie și 30.000 de cristale Swarovski

 Radulescu Ruxandra
.

Doja Cat a avut cea mai șocantă apariție la Săptămâna Modei de la Paris. Cântăreața americană și-a făcut apariția acoperită din cap până în picioare în vopsea roșie și peste 30.000 de cristale Swarovski. Artista americană a adoptat această ținută pentru prezentarea haute-couture, a legendarei case de modă, Schiaparelli. Dând dovadă de o creativitate și o indrăzneală ieșite din tipare, Doja Cat este considerată cea mai dramatică apariție din cadrul prestigiosului eveniment de modă de la Paris.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doja Cat a avut cea mai șocantă apariție la Săptămâna Modei de la Paris. Doja Cat a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Paris, când a apărut acoperită din cap până în picioare de vopsea roșie și 30.000 de cristale Swarovski. Cântăreața americană este cunoscută pentru ținutelle ei îndrăznețe, însă ultima ei apariție i-a șocat până și pe cei mai versați specialiști din lumea modei. Desigur look-ul extravagant și neconvențional nu a fost ales la întâmplare. Doja Cat a purtat ținuta la specctacolul de prezentare a casei de modă Schiaparelli, pentru a fi în ton cu tematica colecției.

Schiaparelli show, Arrivals, Haute Couture Fashion Week, Paris, France – 23 Jan 2023Schiaparelli show, Arrivals, Haute Couture Fashion Week, Paris, France – 23 Jan 2023

Doja Cat a avut cea mai șocantă apariție la Săptămâna Modei de la Paris

Ținuta purtată de Doja Cat a fost creată la comandă de directorul de creație al casei de modă, Schiaparelli, Daniel Roseberry, iar look-ul a fost adus la viață experta în machiaj Pat McGrath, a cărui echipă a petrecut aproape cinci ore pentru a vopsi trupul artistei în roșu și pentru a lipi cele 30.000 de cristale.

Citește și: „Ea știe să se manifeste prin bătăi, caută circ’. Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce ar fi fost jignită de Bianca Drăgușanu. Ce acuzații îi aduce

Citește și: „El m-a luat de mână. Am plecat împreună la…’. Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost surprinși în club, după despărțire. Ce spune artista despre o împăcare

Citește și: Cum arată Emily Burghelea la trei zile după ce a născut. Vedeta a fost externată din spital: ‘Sunt recuperată aproape în totalitate’

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Sosirea cântăreței la Petit Palais din Paris a marcat un început dramatic al spectacolului Couture Primăvara-Vara 2023 a casei de modă Schiaparelli, evenimentul de deschidere a Săptămânii bianuale Haute Couture din Paris. Supranumită „Inferno Couture', cea mai recentă colecție a fost inspirată de opera literară „Infernul” din Divina Comedie a lui Dante Aligheri.

Ținuta lui Doja Cat a fost formată dintr-o bustieră din mătase, o fustă acoperită cu mărgele din lemn lăcuit și o pereche de cizme roșii asortate.

Inspirația surprinzătoare pentru ținuta lui Doja Cat

Specialista în makeup, McGrath a descris look-ul artistei americane, drept „Infernul lui Doja'. Pat McGrath a postat, de asemenea, un videoclip în ce arăta întregul proces de transformare prin care a trecut Doja Cat, până să ajungă la look-ul final. O întregă echipă de oameni a aplicat mii de cristale pe trupul artistei.

McGrath a lăudat „răbdarea de fier' a cântăreței ca fiind „inspirantă'.

Directorul de creație al brandului Schiaparelli, Daniel Roseberry, care în 2019 a devenit primul american care a condus o casă de modă franceză, a postat între timp o poză cu el însuși cu Doja Cat pe Instagram.

Doja Cat a sosit la spectacol însoțită de ​​stilistul Brett Alan Nelson, care a purtat un costum roșu și o jachetă lungă asortată de la Vetements. Apoi a ocupat un loc în primul rând la doar câțiva pași de Kylie Jenner.

sursa FOTO: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton