Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică, la America Express 2023: "Nu pot să cred!"

 Radulescu Ruxandra
.

Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică, la America Express 2023. Show-ul America Express 2023 se apropie de final, iar concurenții își adună ultimele forțe pentru a face față provocărilor. Echipa formată din Doina Teodora și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de proporții, în timp ce făceau autostopul. O localnică dintr-un sat din Columbia a recunoscut-o pe actrița româncă. Iată cum a decurs întreaga întâmplare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică la America Express 2023. Competiția America Express 2023 continuă să aducă surprize total neșteptate pentru concurenții, chiar dacă show-ul se apropie cu pași repezi de final. Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o întâlnire inedită, în timp ce se aflau pe drum spre următoarea locație. Cei doi au făcut autostopul, iar în mașină, Doina Teodoru a fost plăcut surprinsă când o localnică dintr-un sat din Columbia a recunoscut-o. Femeia i-a mărturisit actriței românce că fiicele ei o urmăresc pe platforma YouTube.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_02_fotojet-2023-02-23t100131.001https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2023_02_fotojet-2023-02-23t100131.001

Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică la America Express 2023

Echipa formată din Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu a avut parte de o surpriză de proporții. Cei doi au făcut autostopul, pentru a ajunge la următoare destinație, iar în timp ce se aflau în mașină, Doina Teodoru a fost recunoscută de o localnică din Columbia. Vedetei nu i-a venit să creadă că o localnică de peste Ocean știe cine este.

Citește și: Doina Teodoru, despre căsătoria cu Cătălin Scărlătescu: „Scopul meu nu este să mă mărit'. Ce spune despre copii

Citește și: Doina Teodoru, despre diferența de vârstă de 17 ani dintre ea și Cătălin Scărlătescu: „În țara în care trăim, încă există…'

Deși Doina și Chef Scărlătescu au fost pe ultimul loc de la proba de gătit arepas, au găsit ulterior o mașină care să îi ducă la următoarea destinație. Au fost nevoiţi la un moment dat să oprească pentru a schimba maşina, însă nu se așteptau la ce a urmat. Doina a fost recunoscută de fiicele familiei care i-a ajutat. Doamna care i-a luat la autostop le-a făcut o dezvăluire cu totul neașteptată. Localnica a dezvăluit că fiicele sale au recunoscut-o pe Doina imediat ce au văzut-o.

„M-au văzut fetele ei pe Youtube! Nu pot să cred!’‘, a exclamat Doina Teodoru, când localnica i-a povestit că un clip cu ea de pe internet a ajuns până în Columbia. ”Fiica ei a zis că i se pare că sunt cunoscută și când Cătălin a vrut să îi arate un filmuleț cu mine pe Yotube a zis: A, păi, da! Te știu fetele mele”, a mai povestit Doina.

Doina Teodoru a trecut prin momente de panică la America Express 2023

Aventura America Express a avut și momente mai puțin plăcute pentru Doina Teodoru. Atunci când Irina Fodor a anunțat că echipele se vor despărți pentru 24 de ore, partenera lui Cătălin Scărlătescu a decis să plece în cursă, ca iubitul ei să participe la jocuri. În timp ce își căuta cazare, Doina Teodoru a trecut prin momente de panică și a fost nevoie să se închidă într-o mașină, alături de cameraman și reporter, și să se îndepărteze de zona respectivă.

„Am auzit o bușitură, m-am întors și am văzut o bicicletă trântită. Am văzut-o pe Alexandra, reporterul nostru, care era foarte aproape de un bărbat. După care am văzut-o pe Alexandra că a făcut câțiva pași în spate, bărbatul s-a dus către ea, iar ea a fugit spre o casă unde era o familie.’, a povestit Doina Teodoru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton