Îl mai ții minte pe Dl. Problemă? Bogdan Tașcău a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă: „De atunci, nu mă mai ating de carne”

 Miniosu Alexandra
.

Îl mai ții minte pe Dl. Problemă? Artistul, pe numele lui real Bogdan Tașcău, a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă, în urmă cu mai mult timp. De atunci, acesta a renunțat aproape definitiv la carne. Mai mănâncă însă, uneori, pește și fructe de mare. Iată ce anume l-a făcut să scoată din meniu acest aliment. A devenit aproape vegeterian!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Tașcău sau Dl. Problemă, așa cum a devenit cunoscut publicului larg, a trecut printr-o serie de schimbări de când a debutat în carieră. Artistul are o familie superbă, formată din soția lui și fiul lor. Din păcate, el nu a fost ocolit de necazuri. Acum ceva timp, acesta s-a văzut nevoit să renunțe la carne, după ce a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă.

dl-problema-1dl-problema-1

Bogdan Tașcău sau Dl. Problemă, artistul care făcea senzație în anii 2000 cu melodiile sale celebre, precum Beau, beau', Maria', Marea' sau Vara', a luat o decizie radicală. De mai mai mulți ani, acesta a renunțat la carne, cu excepția peștelui și a fructelor de mare. Totul s-a petrecut în urma unei probleme grave de sănătate cu care s-a confruntat.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Domnul Problemă?Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Ioana Ginghină l-a părăsit pe Cove pentru Alexandru Papadopol:„M-a ajutat foarte mult, mi-a renovat apartamentul'

Citește și: Fiul Corneliei Catanga face nuntă în America, la un an de la moartea mamei sale:'A trebuit să respectăm doliul'

Citește și: Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău a anunțat despărțirea:„Nici prin cap nu mi-a trecut că…'

Îl mai ții minte pe Dl. Problemă?

Dl. Problemă s-a confruntat cu o problemă gravă de sănătate în anul 2008. Atunci, el ajunsese să aibă ficatul dublu și jumătate. Spune el, după ce a mâncat numai vegan o lună de zile, fără să ia nicio pastilă, a reușit să învingă boala, iar corpul lui și-a revenit.

„Nu sunt chiar vegetarian, mai mănânc pește și fructe de mare, lapte și brânză dar asta din ce în ce mai rar. În 2008 am avut o problemă foarte mare de sănătate, am ajuns să am ficatul dublu și jumătate. După ce am mâncat o lună numai vegan, fără să iau nicio pastilă, corpul meu și-a revenit. După o lună jumătate analizele au fost aproape perfecte', a declarat Dl. Problemă pentru fanatik.ro.

Bogdan Tașcău a fost diagnosticat cu o afecțiune gravă

Dl. Problemă a făcut parte din celebra trupă MB&C. Deși formația s-a destrămat în timp, el și colegii lui au rămas în relații bune, de prietenie. Artistului îi e dor de perioada „Beau, Beau' și își amintește mereu cu drag de concertele lor.

„Ne-am mai văzut, sigur că da. Cu Cristina Protopopescu, care are doi copii acum, cu Sorin care are și el tot doi copii. Ne-am văzut acum câțiva ani, sunt bine, fiecare cu familia și cu drumul lui în viață. Am rămas prieteni pentru că așa este normal.

(…) Sigur că mi-e dor, vremurile erau frumoase, cu toții ne amintim cât de frumoase erau. Eu le conștientizam și mă bucuram de fiecare concert, apariție, de fiecare album la care lucram, la fiecare melodie. Îmi este atât de dor de oamenii care zâmbeau fericiți când veneau la concerte. Cui nu-i este dor de anii 2000? Erau mult mai puține griji și probleme', a mai mărturisit el.

Dl. Problemă, la un pas de tragedie la filmarea clip-ului pentru piesa „Beau, beau'

Pentru piesa „Beau, beau', Dl. Pronlemă și colegii lui au filmat un clip special. Era primul videoclip din România filmat într-un jacuzzi. Aceștia au fost la un pas de tragedie, atunci când unul dintre reflectoare a fost cât pe ce să cadă peste ei.

„Da, îmi amintesc că a fost primul clip din România filmat într-un Jacuzzi. Motiv pentru care cei de la CNA au considerat că este indecent și a intrat la ei pentru cenzură pe anumite momente. Acum când mă gândesc la cum arătau, pe vremea aceea, clipurile la MTV, al meu era și decent și firesc. Am filmat partea cu Jacuzzi la 3 noaptea și a durat până dimineață. Țin minte că, la un moment dat, stăteam dezbrăcat în apă așteptând să se pună luminile, și am realizat că filmăm de 30 de ore fără pauză. Mă mir și acum cum nu s-au văzut lucrurile astea pe filmare, cred că dorința să terminăm a fost mai mare decât oboseala.

Aveam niște reflectoare mari, puternice. Și a fost cât pe ce să cadă unul peste noi în timp ce filmam. M-am speriat…de fapt ne-am speriat toți îngrozitor, putea să fie o tragedie. Era prima oară când se filma într-un Jacuzzi în România, era o premieră, toți eram super obosiți și stresați', a menționat cântărețul.

A adormit pe scenă, în timpul unui concert

Bogdan Tașcău sau Dl. Problemă a avut parte de mai multe peripeții de-a lungul carierei sale. În timpul unui concert, acesta chiar a adormit, fiind extrem de obosit.

„Eram cu trupa MB&C și eram toți foarte obosiți, cred că era un fel de oboseală dusă la extrem. Așa că am adormit pe scenă în timp ce cântam. Sorin mi-a dat un cot discret, începuse strofa mea, iar eu m-am trezit și am cântat fix de unde adormisem. Asta mi s-a părut fabulos. Mi-am dat seama ce creier avem și cum poți să te trezești din somn și să continui fix de unde ai rămas', și-a amintit acesta.

Dl. Problemă e căsătorit și are un fiu

Dl. Problemă trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soția lui. S-au cunoscut în urmă cu mulți ani, atunci când ea i-a luat un interviu. Aceștia sunt împreună de mai bine de un deceniu. Artistul are și un fiu superb, de care e foarte atașat. E un tată jucăuș, dar poate fi și sever, atunci când e cazul.

„Am cunoscut-o când mi-a luat primul meu interviu adevărat și profesionist, și anume când am lansat Romanian Jungle'. Prima mea casetă, primul meu interviu și prima doamnă din viața mea. Nu ne-a combinat atunci imediat, în 95 adică. Mi-a plăcut de ea, ne-am tot tachinat, am fost prieteni o perioadă și din anul 2001 suntem împreună. De 21 de ani sunt împreună. Nu știu cum am cucerit-o, probabil cu muzica și cu felul meu de-a fi. În tot ce iubesc pun suflet. Sunt sută la sută în tot ce fac, n-am fost niciodată 50 la sută. Dacă ceva îmi place, mă bag, dacă nu, nu.

(…) Îmi place să cred că sunt un tătic bun, așa-mi spune băiețelul meu. Sunt un tată extrem de jucăuș, îmi place să mă joc cu toți copiii care au chef de joacă. Sunt un fel de sperietoare, când mă văd își ascund toți telefoanele și tabletele pentru că le-am zis că, dacă-i prind cu așa ceva la joacă, le confisc. De mic am făcut asta, copiii să se joace între ei, nu pe telefoane sau alte gadgeturi.

De cele mai multe ori devin Balaurul Gâdilici și pe cine prind, gâdil, nu prea scapă nimeni. Iubesc copiii, mă consider un copil adult, dar pot să fiu și foarte sever atunci când este cazul. Nu îmi doresc să am un copil răsfățat, nu suport așa ceva, fac tot ce pot ca să nu devină așa. Și îi explic de fiecare dată, cu multă fermitate și claritate, ce e ok de făcut și ce nu', a mai povestit Dl. Problemă.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton