Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit. Primele imagini de la nuntă

 Dumitrache Laura
.

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit. Portarul de la AC Milan și iubita lui s-au căsătorit în urmă cu puțin timp, într-o locație de-a dreptul splendidă. Cei doi sunt împreună mulți ani și au trei copii, Sebastian, Matei și Isabel. La nuntă participă doar persoanele apropiate, fiind un eveniment restrâns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ciprian Tătărușanu și-a unit destinele cu aleasa inimii lui în urmă cu puțin timp, iar noi vă prezentăm primele imagini de la marele eveniment. Antoaneta și portarul de la AC Milan s-au căsătorit, înconjurați fiind de cele mai importante persoane din viața lor. Antoaneta, acum soție cu acte în regulă, a ales o rochie de mireasă superbă.

Nunta TataranusanuNunta Tataranusanu

Portarul în vârstă de 36 de ani și Antoaneta au organizat o nuntă restrânsă, cu doar 50 de invitați. Marele eveniment are loc în Villa dEste, de la Lacul Como, cunoscut drept una dintre cele mai spectaculoase și luxoase locații din Italia.

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, se căsătoresc.Fac nuntă într-una dintre cele mai luxoase vile din Italia / EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent.Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Citește și: Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza:„Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el…'

Citește și: Câte operații estetice are Emilia Ghinescu, la 43 de ani:”Dacă am avut ceva care să nu-mi placă la mine, am remediat”

Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit

Ciprian Tătărușanu, portarul de la AC Milan și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit. Marele eveniment are loc în acest moment la Villa dEste, de la Lacul Como, unde dintre cele mai luxoase locații din Italia. La 36 de ani, Tătărușanu s-a căsătorit cu cea care i-a dăruit trei copii. Antoaneta și portarul de la AC Milan s-au căsătorit în urmă cu puțin timp. Ciprian Tătărușanu este în culmea fericii, după ce s-a căsătorit cu Antoaneta.

Noi avem primele imagini de la marele eveniment din viața celor doi. Ceremonia de nuntă a avut loc la Villa dEste, de la Lacul Como, alături de un peisaj absolut minunat. Cu toate astea, cea care a strălucit a fost mireasa care a purtat o rochie superbă. Deși a născut trei copii, Antoaneta are un trup de invidiat. La nunta celor doi au fost invitate aproximativ 50 de persoane, fiind un eveniment restrâns. În imagini se poate vedea că mireasa pășește emoționată către altar, unde este așteaptă de Ciprian Tătărușanu. Chipul miresei este acoperit cu un voal elegant, in timp ce rochia de mireasă ii scoate în evidență trupul bine lucrat.

Câte rochii va îmbrăca Antoaneta în ziua nunții

Potrivit apropiaților celor doi, Antoaneta va îmbrăca două rochii de mireasă. Printre invitați se numără și câțiva dintre foștii colegi de la Steaua, actuala FCSB. Portatul de la AC Milan i-a organizat iubitei sale o nuntă ca-n povești. Tătărușanu și-a dorit să o facă fericită pe proaspăta lui soție.

Cei doi s-au căsătorit într-o locație de vis, înc are și alte celebrități și-au unit destinele. După oficializarea ceremoniei, petrecerea se va tine la Villa dEste, de la Lacul Como, o locație luxoasă din Italia.

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta formează un cuplu de aproximativ 10 ani

Ciprian Tătărușanu și Antoaneta formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din fotbalul românesc. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fată. Fii lor se numesc Sebastian și Matei, iar mezina familiei este Isabel. Un alt motiv pentru care sportivul are motiv să sărbătorească este și că echipa sa, AC Milan, a câștigat al 19-lea titlu de campioană a Italiei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton