Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano aproape de final. Avocatul vedetei a lămurit totul

 Stamen Diana
.

De mai bine de 5 ani, Antonia încearcă să divorțeze de Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiță. Divorțul artistei de afaceristul italian s-ar putea finaliza peste doar câteva săptămâni. Avocatul vedetei a lămurit totul despre acest proces.

Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano este aproape de final, după cum a declarat avocatul vedetei. În curând, artista va scăpa de numele Castellano și teoretic va fi o femeie singură. Antonia așteaptă să se întâmple asta de mai bine de 5 ani. Ioan Todan, avocatul Antoniei, a declarat că mai este doar un termen în Italia, iar totul se va sfârși.

„Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial', a declarat avocatul Antoniei pentru Libertatea.

Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea își vor schimba numele în câteva zile

Dat fiind faptul că Antonia încă este căsătorită, în acte, cu Vincenzo Castellano, băieții pe care îi are cu Alex Velea poartă numele de Castellano. Avocatul vedetei a declarat că în câteva zile va ieși hotărârea definitivă, iar numele lui Akim și Dominic vor fi schimbate în Velea.

„Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte. Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel. Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult. Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea', a explicat avocatul Ioan Todan pentru Libertatea.

Citește și: Antonia s-a răzgândit: vrea un al patrulea copil / Ce spunea cântăreața în 2016, după ultima naștere

Citește și: Cum se întreține Antonia după 3 nașteri. Alex Velea nu e doar iubit și tată, ci și antrenor personal

FOTO: Facebook

Antonia și mama eiAntonia și mama ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton